11.000 tl bütçem 10-13 bin arası kurtarıyor parası çok dert değil yani 13 e de çıkabilirim ama fiyatına Göre benim anladığım hem fps hemde hikayeli oyunlar için Üzmez gibime geldi
1777215718
Herkesin cevaplarıyla almama kararı aldım teşekkür ederim sanada başka monitörler bakıyorum şuanlik ktc...
Fps için cidden iyi değerlere sahip de araştırdım toms hardware ve display ninja dan renk gamutlari kötü değil hikayeli oyunlar için iyi olmaz mı sizde bakarsaniz dediğim sitelere memnun olurum öğrenmem açısından
2 sinide oynayacagim onun dışında çok az ihtimalle film de izleyebilirim gigabayt renk konusunda güzelde işte ms olayı fps de bana ne kadar fark yaratır emin değilim şuan 10 yıllık bi laptop kullanıyorum ikiside ondan iyidir de almışken kötü bir şey de almayayim
Bütçem 10-13 bin tl civarlarında 2k ips 27 inç monitör arıyorum 2 monitör arasında kaldım hangisi daha iyi olur
Philips evnia 27m2n3501pa
Gigabyat m27q2 qd ice
Gigabayt qd ips olmasıyla One çıkıyor ama ort. Ve en iyi ms değerlerinde 1-2 ms gecikmeli evnia ya göre
Howl 75 e bi bak istersen ben kendim aldım yeni sistem gelince kullanmaya başlayacağım ama almadan önce Araştırmalarima göre kötü klavye değil %75 olduğu içinde yön tuşları fln var
1-2 gündür monitör arıyorum kendime 2k 27 inç ips 4-5 tane monitör buldum
Aoc q27g42ze
Gigabyat m27q2 qd ice (önceliğim bu) ss ler buna ait
Asus tuf vg27aq5a
Philips evnia 27m2n3501pa
Sizce hangisi alınır veya daha iyi bir seçenek varmı
Bu konuda zaten bir sürü konu açılmış ama hepsine bakmaktansa tekrar yazmak daha hızlı olur gibime geldi
2k 27 inç ips panel monitör arıyorum bütçem 10-13 bin tl
Ben kendim bir iki monitör buldum
Philips evnia
Msi g274qpx
Bunlar kötü değil gibi ama sizden de bi öneri almak istedim
Teşekkür...
Tam onu söylemeye gelicektim teşekkür ederim ❤️ onu ekleyince link olarak attığım 5070 ti li sistemle aynı paraya denk geldi ve daha iyisi olmuş teşekkür ediyorum
Teşekür ederim bir de şey sormak istiyorum anakart i b650 chipset seçmişsiniz aralarında ne kadar fark var hiç bilmiyorum ama b850 chipset ler daha iyi olmaz mi veya orda 103-4 bine kadar fiyat çıkartabilirim daha farklı bir yükselme yapabilir miyiz?
1776940106...
İncehesap olması zorunlu değil güvenilir her yer olabilir ve evet 7800x3d ile 9070xt veya 5070 ti
1776939462
Bu paralara 2. Ele girmem ve diğerlerinin dedikleri gibi genelde sıfır fiyat çekiyorlar gereksiz para vermeme gerek yok kullanılan şeylere
1776939590
Zahmet olmazsa kusurlarını...
Ekran kartın sff tam olarak ne bilmiyorum ama araştırdigimda sff nin iyi bir şey olduğu görmedim.bende 5070 ti li sistemler bakıyorum bu aralar incehesap da ruling silver oem pakete bak bi özelleştirmelerini yap işine gelebilir benim forumuma da bak bende seni. Civarında bi sistem toplayacam bir...