Ömer Murat KARACA isimli üyenin son içerikleri

1. Ömer Murat KARACA

İtopya faturamı vermiyor.

Doğrusu sizin bildiğiniz zaten ama İtopya tuhaf takılıyor. Diğer firmalarda aldığımız güne kesiyorlar
  2. Ömer Murat KARACA

28 Ocak 2026 tarihindeki siparişim 3 Şubat 2026 olarak kesildi hocam. Bana da 7-8 Şubat gibi gönderdiler. Özellikle ay sonuna gelen siparişlerin faturasını mutlaka diğer aya sarkıtıyorlar ki vergisini 1 ay geciktirip parayı döndersinler. Kanunen de illa alınan güne fatura kesme zorunluluğu yok...
  3. Ömer Murat KARACA

Kanunen siparişten sonrasında 1 hafta fatura için süreleri var hocam. İtopya her zaman geç veriyor faturayı, umarım 19 Mart'a kadar yetişir (faturayı da geç kesme durumları oluyor)
  4. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Victus Laptop 32GB DDR5 RTX4060 Laptop 50.000TL🔥

Evet 16gb ram fiyatından haberdarım, 2. Elde 5K bandına 16gb ddr5 laptop rami düşüyor. Eklenebilir bir şeyi eklenemez parça yerine tercih ederek laptop mu alınır 😀 Yaşım kadar laptop kullandıysan sıkıntı daha büyük, kullanmana rağmen kaliteden anlamadıysan vay haline😂 ince dediğin cihaz aynı...
  5. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Victus Laptop 32GB DDR5 RTX4060 Laptop 50.000TL🔥

Kasası da güzel kısmına patladım, hayatınızda ilk kez laptop kullanıyorsunuz sanırım. Baştan aşağı kronik sorunlu, CPU'su fabrikasyon olarak %10-12 kıılmış olarak gelen, plastik kalitesi beş para etmez 4060 Victus'a 5060 laptop parasına link paylaşıp soğuk fırsat diyen arkadaşla dalga geçmenize...
  6. Ömer Murat KARACA

ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

Okey de Ryzen 5 5600 + 16GB ram zaten şuan 8-8,5K ediyor. 1070 de 10 senelik olsa da (daha güncellemesi kesilmedi diye biliyorum ama bu sene keserler) 1080P ultra için iş gören bir kart. 22'ye monitör, klavye, mouse dahil bir sistemde 1070 gayet güzel kart. R5 5600 ekran kartsız sistemler 13-15K...
  7. Ömer Murat KARACA

ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

22 olan 1070'li güzel bu arada, tüm ekipmanı monitörü yanında veriyor adam, daha ne yapsın 1772742664 Diğerlerine yapacak bş yok, 7500F ekran kartsız sistemlere 20-22K istiyoruz ama yaranamıyoruz millete xD
  8. Ömer Murat KARACA

Asus B650m-r 4499 TL

AM5 sokette Asus'da BİOS sorunu ilk kez sizde duyuyorum hocam :) Kendim 7800X3D - 2X16 6000MHZ CL38 Expo RAM'lerle, ilk sürümlerden BİOS'la sorunsuz kullandım ve sattım. Alan arkadaş da sorunsuz kullanıyor. Ve halen BİOS'ta sorun yaşaması ile Vatan Outlet muhabbetini anlamadım😅 BİOS ile...
  9. Ömer Murat KARACA

Asus B650m-r 4499 TL

MSİ'larda çok denk geliyorum hocam, bios sürümü deneme yanılma yaparak çözüyorum. Şuan çalıştıysa hiç elleme, 3-5 sürüme düzelir
  10. Ömer Murat KARACA

Asus B650m-r 4499 TL

Neyi kastettiniz tam bilmiyorum ancak varsayımda bulunarak: 7-8 tane B650M-R var Vatan Outlet'de. 1 tane kompanent tamiri hariç hepsi soket hasarından soket değişmiş. Hepsinde kompanent tamiri olsa bir anlam çıkarırım da ortada anakartı beğenmeyecek bir durum yok 1772727073 Bu fiyat bandında...
  11. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! Thermalright assassin king 120 se kule tipi işlemci soğutucu troy karta 855 TL

12400F'i stres testinde 55 derecelerde tutuyor, 5 ısı borulu ama saçma bir şekilde buz gibi çalışıyor. Tavsiye ederim.
  12. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim COUGAR UNIFACE 850W 80 PLUS GOLD 4x120mm RGB E-ATX SİYAH GAMING KASA - 6527 TL

eğer yeni versiyonu vs çıkmadıysa Cougar GEX850 modelinde yeni nesil GPU kablosu yok. Kendim kullanıyorum, 6 adet 8 pin standart GPU beslemesi var. PSU olarak taş gibi, belli bir ısıya kadar dönmeyen fan bile var, bu rakama çok güzel kasa psu
  13. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

Server'lar kapalı. Geçen ay telefoncu arkadaşım açıldı dedi S24U'ya 240 Dolar, S25U'ya 300 dolar dedi, yaptırmadım. Gereksiz yüksek rakamlar
  14. Ömer Murat KARACA

Geçiş yapılmaz dedim zaten, ama fark yok denemez. Batarya aynı ancak gözle görülür ekran süresinde iyileşme var. Ekran Paneli iyileştirilmiş, neresinden kalitesi düşmüş tam olarak? 45W, 25W'a düşüyorsa 60W da 40-45'lere düşer, her türlü süre farkı olur. Kameralar Dxomark ile belli olur, kağıt...
  15. Ömer Murat KARACA

60W Şarj Gizli Ekran Kamerada iyileştirme panelde iyileiştirme CPU'da bir yeni nesil Daha iyi ekran süresi Tam olarak daha neyin gelişmesi gerekiyor? Ha bunlara 30K verilir mi, S24U-25U'dan geçmeye değer mi bence değmez de, hiç fark yokmuş gibi lanse edilmemeli bence. Aynı şeyi S24U-S25U için...
Geri