Ömer Murat KARACA isimli üyenin son içerikleri

1. Ömer Murat KARACA

Apple Zammı Sonrası Avantajlı Ürünler

Evet 13,6 15,3 bana hiç mantıklı gelmiyor. Şahsen 4-5 senedir 2-2,5KG'lık gaming cihaz (+1KG adaptörü) taşımaktan yorulup hem ince hem ufak cihaza geçiş yapmak için aldım. 15,3'ün sanki kalınlığı da farklı yanlış biliyor olabilirim
  2. Ömer Murat KARACA

Apple Zammı Sonrası Avantajlı Ürünler

Vaktinde almışız valla, geçen ay 55'e 9 taksit M5 Air aldım. Alacaklar elini çabuk tutsun derim ciddi bir zam gelmiş
  3. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Pazarama'da 750 TL Hediye Çeki 500 TL!

Peki şöyle bir şey yapsak: Sepette alıcı tel no girebiliyoruz, farklı 2-3 hesaptan aynı tel numarasına alıp hepsini tek bir hesaba girebiliyor muyuz acaba deneyen var mı? Master 4 Mouse almam lazım olursa 4-5 hesaptan alayım mouse ucuza gelsin 🤣
  4. Ömer Murat KARACA

Pxn A7 Shifter Uygun Fiyatla Stoklarda!

G29'unkinin 5'te 1'i etmez kalitesi. Komple V900S miydi neydi vitesli seti vardı bende geçen ay sattım, kesinlikle G29 vitesi ile alakası yok. Fiyat olarak da G29 Shifter'ından o kadar da farklı değil 2. el temiz 2-2,5 bandına shifter düşüyor mutlaka. Ha tabii usb'den bağlanıyor olması apayrı...
  5. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim 149,99tl---Mack Mcc-4008 2.5 Hard Disk Kılıfı Siyah Turuncu

Taşınabilir ssd, format usb'leri ve termal macun + mini tornavida setini koyup yanımda gezdirmek için aldım😀
  6. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! Macbook Air M5 16gb 512gb SSD 🔥53.539₺ ( Dip Fiyat + 9taksit )

1.5 ay önce Trendyol'dan Mediamarkt satıcılı şekilde gece yarısı rengini banka indirimiyle birlikte 55500'e aldım 9 taksit. Fiyat gerçekten bedava. Neredeyse M4 parasına veriyorlar
  7. Ömer Murat KARACA

Iphone 17 Yerine Samsung Galaxy S26+ veya S25 Ultra Almak Mantıklı mı?

Hocam 17'ye 76-77 verene kadar 87 bandına S26 Ultra alınabiliyor. Bütçe varsa direkt S26 Ultra alın derim
  8. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! Samsung Trio 500 Klavye 1199 TL

3700 dediğiniz rakibi Logitech MX Keys Mini sanırım, MX Keys'in 5'te biri etmez bu ürün
  9. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 500/200 İndirim Kodları

teşekkürler burger king'te ikili menü 390'a geldi 😁
  10. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Everest Parley Tkl Red Switch Rgb Mekanik Klavye 🔥510₺ (Dip Fiyat)

100TL de kupon çıktı aldım teşekkürler
  11. Ömer Murat KARACA

Tüketici Hakem Heyeti Kararı Sonrası Kapalı Kutu Rog Strix 110k'ya Satılır mı?

Aynı şekilde (başka ürün başka satıcı) daha bugün PTT evrak getirdi kaybetmişim :) maalesef THH'de çözüm olmamaya başladı. olmayan bir şey üzerinden konuşmak doğru olmaz. Karar çıkacak da mediamarkt karara uyup cihazı yollayacak da derken çok uzun iş. Bi cihaz gelsin, sonra konu açarsınız
  12. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! S25 Edge 12/256 47200tl / 47500tl (Mediamarkt)

Yurtdışı S24U'yu satıp F/P diye TR'den S25 Edge alacaktım ancak Dxomark puanı yanıltmasın, kamera olarak bariz şekilde zayıf maalesef. Özellikle sadece 10X mi ne Zoom yapıyordu totalde. Batarya S24U da 1 günü çıkarmıyor bundan da beklemiyordum şahsen. Zoom vs önemli değil düz foto çeker geçerim...
  13. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim MSI Mag Forge M100a D60 ARGB Fanlı 600 W Micro Atx Oyuncu Kasası 2549tl

Kasa kalitesiz olabilir ama bu fiyata çin işi kasa psu almaktan çok daha iyi olacağı kesin. 2.5'a 600W PSU'lu kasa kalmadı neredeyse
  14. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥6.999₺

Yastığı söker kenara koyarsın da arkadaş sanki marka logosuna laf edilmiş gibi boş yapmıştı ona cevap olsun diye yazdım🙏🏻
  15. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥6.999₺

Vatan'dan İphone 17 alsan Apple logosu dışında Üstünde Vatan Computer yazsa hoş mu 🤣 Adam Exvega yazmasından şikayetçi olsa haklısın da markanın dışında satıcının ismi yazıyor. Kullandığımız hiçbir üründe böyle bir durum yok
Geri