Sabah Face'de İnno3d verdiler 53'e, KFG'li vatan faturalıydı. Modele çok takılmazdım şahsen, max 60 bandına Palit, İnno3D vs bulabiliyorken Tuf olsun diye 75 verilmez
18 İşlemci
17-18 Anakart
32-33 RAM'ler
8+8 Total 16K SSD'ler
Sadece bu dörtlünün 2. el fiyatları 90K yapıyor zaten. Kasa PSU Sıvı ve Fanlarla 100K gayet güzel rakam. Kazık veya çok diyenlerin piyasadan haberi yok, ya da at gözlüğü takıp olaya sadece işlemci bazında bakıyorlar. Direkt 5080 al...
Stajyer kısmı hikaye bence, hiçbir şirket stajyere tutup da e-ticaret portalını vermez :)
Şuan ben de bir yazılım firmasında stajyerim, neredeyse 1 ay oldu, 1 satır veri göstermediler (eleştiri olarak söylemiyorum, bence de gösterilmemeli)
ITX anakart neye göre kime göre alınmaz merak ettim. 4 RAM slotu olmayışı harici 1 tane eksisi yok MATX anakarta göre. Normal kasada tuhaf durur tabii ona bş diyemem
Geçen İdefix'te 1000TL kodla 6200'e geliyordu.
Eskiden tavsiye etmezdim ama BİOS'u vs düzeltmişler, bu fiyata Gen5 M2 Slotu ve gen5 PCİ Express Slotu sunması, Wifi olması, type c çıkışı olması vb özellikler de cabası. Kendim kullanıyorum memnunum
Ama eklemeliyim ki uzun zamandır 7K bandında...
Şahsen alırdım. senelerdir üzmedi. Her rengini de kullandım. 2.5-3 senedir de siyahı var. Yine olsa yine alırım yani
Totalde 5 sene G435 - G535 - G733 üçlüsünü kullanıp da H3'ü beğeniyorum. H3'ü beğenmeyenler KBB'ye gözüksün xD
ses kasma konusunda çok yorum yapamayacağım çünkü genelde ETS 2 oynuyorum xD ama arada sırada Valorant girince de üzmüyor (Demir falanım, pat pat koşar vururum öyle profesyonel bir beklentin olmasın)
H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3 :D H7'nin üst kafa bandı kafaya baskı yapıyor çok rahatsız edici geldi geri sattım. H8'de güzel ama H3'ten sonra bir tık ağır geldi, haricen çok güzeldi. H3 devam şuanlık, bi 2.5-3 sene oldu sorunsuz hala
Geçen de H6 pro'dan aldım 730TL'ye de açmadan...
Eskiler saçma şekilde sağlam. Geçen bi All in One Casper cihaz vardı firmada, 15 senedir değil bakım vs, format dahi atmamışlar. Sorunsuz çalışıyor, günde 12 saat mesai yapıyormuş 15 senedir. Şimdi Asus MSİ da alsan 15 sene dayanmaz
Local LLM çalıştırıyorum, bende de M5 Air 16-512 var fakat 14B modellerle bile 15-15.5GB RAM kullanımına çıkıyor cihaz. Kendim 2-3 ay önce 55'e 9 taksit aldım, 24 RAM'li cihazlar 70K altı hiç yoktu ben alırken. Olsa M4 24 Ram alırdım
M4 24 RAM'ler çok iyiymiş. Zam öncesi denk getiremeyenler için mükemmel fırsat. Arkadaş aceleci tavrandı 2 hafta önce Macbook Pro M4 16-512 Teşhir 2 sene garantili 63'e aldı vatandan. 24 RAM'li M4 alırmış benzer rakamlara dedim acele etme diye dinlemedi xD