Vatan'ın sahte satma şansı yok hocam, hepsiburada'da satıcı hepsiburada'nın kendisi değilse almayın
Vatan da içinize sinmezse direkt apple store'dan sipariş edebilirsiniz veya size en yakın şubeden gidip alabilirsiniz...
90'ı görmeyen laptop neredeyse yok zaten hocam. Tuf için 95'e kadar normal. Cihaz zaten 90 dereceye kadar adam akıllı soğumaya da çalışmıyor. 4-5 tane tuf cihazım oldu hepsi 95 derecede çalıştı senelerce. CPU hız kesmediği sürece sorun yok. Servise gidip gelse de 95'i görecek.
1766653056
95...
Cİhaz 25W destekliyor, 30W'ın orijinali çok pahalı o yüzden 20W işinizi görür
https://www.vatanbilgisayar.com/apple-20w-usb-c-power-adaptor.html
Şahsen en kralı da olsa orijinal kendi adaptörü varken başka marka tavsiye etmiyorum. Apple adaptörünü de Vatan vb bir yerden alın sahtesi çok oluyor
5-6 tane H3 kullandım toplam 2 sene kullanmışımdır gayet iyiydi. 1 haftadır da H8 kullanıyorum gerçekten çok iyi. Salı akşam indirimde 2K'ya aldım H8'i tavsiye ederim
Düşüncenize saygım sonsuz ancak tesis kurulmasa bile Nvidia dahil çoğu bilgisayar bileşeni İsrail'in bir numaralı destekçisi ABD'ye ait. Cebimizdeki telefonlar, bindiğimiz arabalar, kullandığımız programlar/uygulamalar çoğu firmayı ABD ve İsrail yönetiyor. İş sırf tesis kuruyor diye ürün almamak...
PSU fena değil, Rampage veya Gamepower gibi markalardan daha iyi. RAM'de de markanın hiçbir önemi yok, Zaten 5-6 çip üreticisi var onlardan birinin çipiyle gelecek (Samsung, SK Hynix, Micron, Elpida, Nanya)
Ucuz membranlar gibi durmuyor, HyperX Alloy Core, Logitech G213 veya Corsair K55 Pro gibi sanki. O klasmanda gibi yani görsellerden öyle bir izlenim aldım kendimce. 1 tane aldım dursun evde. Onca mekanikten sonra Logitech Wave Keys membranda gençleştim resmen 😃 bu da benzerse biraz da bunu...