omer09 isimli üyenin son içerikleri

1. omer09

VODAFONE NUMARA SORGULAMA

Beyler vodafone'a kayıtlı olduğunu bildiğim bir numara var bunun isim soyismini öğrenmemin bi yolu var mı acil yardım. tesekkürler
  2. omer09

VODAFONE NUMARA SORGULAMA

Beyler vodafone'a kayıtlı olduğunu bildiğim bir numara var bunun isim soyismini öğrenmemin bi yolu var mı. acil tesekkür ederim
  3. omer09

CS:2 Yatırımlık Skin/Kasa/Kapsül Önerisi

fiyatının ortalama ne kadar artacağını düşünüyorsun hocam
  4. omer09

CS:2 Yatırımlık Skin/Kasa/Kapsül Önerisi

Beyler malum cs2 yakında çıkacak. yatırım için oyunda değerlenmesi muhtemel skin, kasa, ajan, kapsül vs önerilerinizi paylaşabilir misiniz
  5. omer09

laptopu 2. ekran yapma

dostlar eski laptopumu masaüstü pcme 2. ekran yapmak istiyorum. hdmi kablosunun bir ucunu monitörüme bir ucunu laptopuma taktım. 2 ekran oldu olmasına ama ana makine laptop oldu, laptopu ana monitörüme bağladı bir nevi. benim isteğim masaüstü pcmi laptopa bağlamaktı. umarım anlatabilmişimdir...
  6. omer09

Windows 10 Pro'ya Geçme

PC'mde etkinleştirilmemiş şekilde win10 home kurulu. win 10 pro lisans anahtarı alıp win10 proya terfi etmek istiyorum. sanırım ayarlardan proya yükseltmek icin halihazırdaki windowsunuzun etkinleştirilmiş olması lazım, benim değil. dolayısıyla win 10 pro lisans anahtarı alıp mı etkinleştireyim...
  7. omer09

Unity 3D Oyun Tasarımı İçin Rehber ?

Unity 3D oyun tasarımı için izleyebileceğim (ücetsiz/ücretli farketmez) bir rehber serisi önerir misiniz? teşekkürler.
  8. omer09

Yardım BIOS Güncellemeye Korkuyorum...

laksjflsakjf, gözün aydın hocam xD
  9. omer09

Çözüldü✓ Pc çalışmıyor ne yapmam lazım

hocan yarısından sonra çok zor girmesi normal mi 1659446123 açtım. 1659446165 tamamdır arkadaşlar, tak çıkar yaptım düzeldi :D teşekkürler herkese
  10. omer09

pardon hocam, yanlış anlatmışım kendimi. direkt pc çalışmıyor 1659446041 hayır
  11. omer09

itopyadan aldığım sistem bugün geldi. anakarta ekran kartını taktım, 8pinlik kabloyu taktım, vidaları sıkıladım, güç kablosunu taktım, tuşu on'a getirdim ama pc çalışmıyor, neyi eksik yaptım?
  12. omer09

1k'ya Ofis Sandalyesi

mevcut sandalyemde (https://www.hepsiburada.com/goldsit-reks-one-fileli-calisma-koltugu-100-p-siyah-kumas-p-HBV00000A5MHJ) filelerin gevşemesinden ve sırtımın yarısında bitmesinden rahatsızım o yüzden...
  13. omer09

1k'ya Ofis Sandalyesi

1kya ne tercih etmeliyim sence? 1659360462 ki 1kya kaliteli bir şey alınamayacağının farkındayım
  14. omer09

1k'ya Ofis Sandalyesi

Masa başında çok vakit geçiriyorum, max 1kya ofis tipi ergonomik bir sandalye önerebilir misiniz?
  15. omer09

Yardım F1 22 Save Sorunu (Crack)

çok doğru
Geri