s9 fe ile karşılaştırılmamalı işlemci olarak ipad çokça üstün. Lamine ekran konusuda abartıldığı kadar bir fark hissedemedim ben. 60 hz sorun olmayacaksa alınır.tek rakibi 20bin fiyat bandında olan tab s9 olabilir
Türknetten 1gbit internet hızı alabilmeniz için türknetin kendi altyapısı olan gigafibere sahip olmanız gerekmektedir ancak adresinizde gigafiber bulunmadıgından turknet baska altyapı üzerinden maximum 100 mbit verebiliyor. Türk telekom üzerinden 1gbit destekleyen servis saglayicilardan...
sd karta uygulama yükleyemezsiniz hocam ki günümüzde oyunlar ve uygulamalar cok yer kaplamakta. Kalem kısmında kalite farkı var mıdır hic bilmiyorum ama fiyat yönünden düşünürsek haklısınız
S9 128gblik versiyonu 20bin civarlarinda 4 bin lira fark var yarısı kadar depolama sunuyor. islemci olarak ipad gpu olarak s9 önde sayılır ekran rahatsız etmezse dediginiz gibi ipad alınabilir.
Sorun devam ediyor ancak performans düşüşü ,mavi ekran gibi sorunlarla karşılaşmadım kronik bir hata sanırım başka bir forumda da konu açmıştım birçok kişide aynı problem var. yazılımsal gibi duruyor.