ömer6637 isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

8 yıllık HDD hakkında

2. Ö

8 yıllık HDD hakkında

yok m2 için ssd yeri var sadece 1100 tl iken almadığım 1tb ssd 5 k oldu. Nasıl ileri görüşlüyüm ama
  3. Ö

8 yıllık HDD hakkında

Ya zaten bende kesinlikle affetmem korsan oynarım, biyer de 70 birim olan oyu fiyatı bize 2500 birim olursa kimse korsan kötü diyemez sadece ben yapmamaya çalışıyorum. 1765974099 nazar değmez İnşallah :D
  4. Ö

8 yıllık HDD hakkında

Ben gerçekten bunu bilmiyodum HDD saygım arttı 1765972042 1765972241 Hocam bu arada bende NİTRO 5 var gerçekten bu kadar iyi bir oyuncu pc görmedim. Birkere sorun çıkarmadı ısıya dayanıklı işlemci var. Sen menlunmusun 1765972415 geçmiş olsun ama, komik birazda :)
  5. Ö

8 yıllık HDD hakkında

evet en doğru bu ssd birkere kullandınmı hdd gerçekten yavaş kalıyor işe yaramaz gibi hissettiriyor 1765971939 Biliyorum artık korsan oyun oynamıyorum. Ne olursa olsun eğer 2 sene oldu Pc alalı hayla format istemiyor ama korsan kullanısan 6 ayda bir format atmazsan pc yarı yarıya düşüyor hele...
  6. Ö

8 yıllık HDD hakkında

İnan hiç düzgün kullanmadım sertifikasız uygulamalar oyunlar, artık diğer pc de kesinlikle korsan indirmiyorum.
  7. Ö

8 yıllık HDD hakkında

Gerçekten Gerçekten inanılmaz ben HDD leri hafife almışım dicem ama bu işte bir terslik var ben bilgisayarın hdd kaynaklı yavaşladığını hissediyorum ama değerler %100 çıkıyor
  8. Ö

8 yıllık HDD hakkında

Daha önce yaptım şuan hd tune badsector yapıyorum. Bundan bişey anlarmısın
  9. Ö

8 yıllık HDD hakkında

yaptım görüntü almadım tekrar yapayım
  10. Ö

8 yıllık HDD hakkında

Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. PC satacağım ben 8 yıllık HDD kesinlikle ölüdür diyordum. Hard Disk Sentinel de test ettiğimde sağlığı mükemmel çıkıyor bence bunun imkanı yok hatalı olabilir mi?
  11. Ö

Pubg'de oyun ekran kartını çok az kullanıyor fps drop yiyorum

oyun filtresini kapattım düzeldi gibi nvidia garip
  12. Ö

normal olması imkansız gpu 70 75 e çıkınca 180 fps alıyorum ve drop yiyorum
  13. Ö

benim hatam çok canımı sıkıyor abi invidıa bitmiş bence 1745355478 hepsini yaptım dsr çarpanı 4 de 1745355510 1080
  14. Ö

Gerçekten sorunu halledek biri yazarsa iyi olur dalga dalga için falan yazmayın
  15. Ö

gjgj

Zaten az önce konuştum tamam bakalım dedi sesimden sinirli olduğumu anlayınca şuna getirdi işine geliyosa 50 yoksa yok dedi sanki ben deli gibi kendi kendime kızdım usta ben Dslam kapatmalarını söyleyince yapma zorunlulukları varmı acaba 1724000673 çokta sıkıntı olmuyo öylemi, çok olmuyosa iyi
Geri