omer6n isimli üyenin son içerikleri

1. O

Çözüldü✓ Enermax Revolution Iıı 1000wat Psu Yerine Alternatif Psu Önerisi

Hocam ses senin için önemliyse hiç bulaşma. Şimdi sistemi toparladım PSU aşırı sesli. 0rpm ayarı yok sistem boştayken bile deli gibi ses yapıyor. He ben kulaklık takar geçerim dersen duyulmaz.
  2. O

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Yazıyordu hocam adaptör de biraz dandik gelince ben çekiyordum açıkcası ancak illa çekmek gerekir gerekmez orasını bilmiyorum.
  3. O

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Malzeme kalitesi aşırı kötü, yanında gelen güç adaptörü aşırı dandik. Kullanma kılavuzunda da kullanmıyorken çıkarın yazıyor zaten takılı bırakmak akıl karı değil. Aşırı sesli çalışıyor ve çalışmaya başladığı anda da dandik plastik kokusunu bütün eve yayıyor. Bence bu paralar verilmez ancak...
  4. O

🔥İndirim Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost 2.299 TL

Hocam alırlar mı bilmiyorum bi şansınızı deneyin isterseniz benim dac direk pcye bağlanmıyordu.
  5. O

🔥İndirim Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost 2.299 TL

Zamanında tepe model kulaklıkları olan arctis nova proyu almıştım ciddi bir fiyata. 6-7 ay kullanımdan sonra kulaklığın her parçasından gıcırtı sesleri gelmeye başladı. Neyseki yanında gelen amfi/dac bozuldu da garantiye gönderip kulaklığın sıfırını aldım. Direkt ilana koydum kapalı kutu sattım...
  6. O

Enermax Revolution Iıı Psuda Nlo Olmaması Sorun Yaratır mı?

Bu psuda NLO koruması yokmuş sanırım bir sorun yaratır mı acaba?
  7. O

8400mhz Cudımm Expo Olmayan Ram Am5 Sistemde Çalışır mı?

Soru başlıkta göründüğü gibi. Bu ramleri alırsam downclock ile Am5 sistemde stabil performans alır mıyım?
  8. O

Rjk Cratos Psu Kurduktan Sonra Usb Portlarına Sürekli Güç Gidiyor

Hocam benim amatör düşüncem emin olmayarak kapasitördeki yükü boşaltıyor olabilir.
  9. O

Rm750e - Cratos 850w - Revolution 3 1000w Arasından Hangisi Alınmalı?

İşlemci soğutucum ve kasa fanlarım genel olarak sesli çalışan modeller o yüzden psu ne kadar fan açmasa da sistem her halükarda sesli olacak.
  10. O

Enermax'ın da kabloları hoş gözüküyor ama 500tl için değer mi bilmiyorum.
  11. O

O zaman enermax mı alayım cratos mu?
  12. O

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3M86HCB?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 bu nasıl bu da 4900 e gelecek.
  13. O

9060xt ve R5 9500F sisteme takmak için PSU'ya ihtiyacım var. Taksit yapmak zorundayım bu yüzden RM750e en az 5400Tl ye gelecek. Enermax kampanyalarla birlikte 5500. Raijintek Cratos ise 5000TL'ye geliyor. Hangisini almak daha mantıklı bu üçlüden veya bu psular sisteme çok mu gelir?
  14. O

🔥İndirim Gıgabyte Gamıng 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3050tl

Daha geçen asus prime satıldı 3 e
  15. O

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

Bence çok şık ama 3 fanlı kasaya 4k verilmez gibi.
Geri