arkadaşlar malum prime bedavaya verdi oyunu bende alıp indirdim fakat oyunda kamerada bir problem var sürekli sağa bakıyor onu geçtim menüde yukarı ok tuşum çalışmıyor yani aşağıya geliyorum fakat yukarıya çıkamıyorum şuan karakter seçme ekranındayım fakat ondada sağa veya sola gidemiyorum garip...
Premieri denedim fakat bir türlü beceremedim
1657050470
Teşekkürler tavsiyen için dostum
1657050491
Teşekkürler bro tavsiyen için
1657050561
Dostum movavi den iyi midir shotcut
Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz bende zamanımı yatarak değilde bir şeyler öğrenerek geçirmek istiyorum. Youtube ye oyun içerikleri çekmeyi planlıyorum başlangıç için önerdiğiniz edit programları nelerdir.
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce bir sistem topladım fakat sistemde 2666 mhz anakart bulunuyor ramlerim ise 2400 de kullanılıyor normal de anakart yetse 3000mhz kullanabilirdim fakat intelin azizliğine uğradım neyse sıkıntı şurda anakartın bios ekranı çok karışık hiç bir şey anlamadım...
Arkadaşlar merhaba benim far cry 3 yükledim fakat ne yaptıysam ekranın üst ve alt kısımlarındaki siyahliklar gitmedi bilgisi olanlar lütfen yardım etsin monitörüm 1280 1024 çözünürlükte ekran kartım GTX 1650 super
Arkadaşlar alacağım sistemde ekran kartı olarak rx5700 var ram olarakta 3000mhz ram var sizce yeterli olurmu
Alacağım sistem:https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-43889/