asus b450 mk 2 anakartım var kasa üzerinde bulunan kontrolcüye bağlı argb fanlarım dönüş hızlarını ayarlayabiliyorum bios dan fakat chassis fanların rpm lerini göremiyorum vede n/a yazıyor
asus gt 301 kasam var argb kontorlcüsüde var bu kasada kasanın önünde bulunan aasus tuf 3 fanımı kontrol edebiliyorum üst taraf ve egzos fanı almayı düşünüyorum alıcağım fanların kasanın üstündeki kontrolcüye bağlamak istiyorum aynı renk senkronizasyonda çalışır mı bunun için fan öneriniz...
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h110-sivi-sogutma-sistemi.html
bu ürün var elimde am3 soket özelliklerinde yazıyor
anakartım am4 asus prime b450 mk 2 modeli çözüm öneri varmıdır
Bilgisayarımı açtıktan bir süre sonra RAM'lerin ve ekran kartının ışığı sönüyor. Ancak bilgisayar üzerinden kontrol edince gözüküyor aura sync üzerinden tikli halde Yani sadece ışık gidiyor çözüm bulamadım hiçbiryerde
aura sync kasa içindeki ekran kartı ve ramlerin ışıklarını ayarlıyorum pc yeniden başlattığımda yada kapatıp açtığımda ışıklar sönüyor bi süre sonra tekrar programa girip açmam gerekiyor sebebi nedir ?
asus b450 mk 2 anakartım var asus tuf game 3080 ekran kartı ve xpc tuf d41 ramlerrim var kasa olarak asus g301 kasam var sorum şudur:
armory crate programı üzerinden aura sync aktif kullanabiliyorum ram ve ekran kartı gözüküyor programda. Kasanın fanlarına ulaşım sağlayamadım bilgisi olan varmıdır