ÖmercanXW isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Su alan monitörde renk solması

Arkadaşlar dün su doldururken şişeyi devirdim yaklaşık bir su bardağı kadar monitörün yüzüne su döküldü sildim bişey yoktu muhtemelen alttan aldı 15-20 dakika sonra renkleri soldu ne yapmam gerekiyor çözümü varmıdır? Monitör MSİ MAG271CV 27”
  2. Ö

3000 TL'ye kadar kulaklık önerisi?

Genel olarak valo cs2 gibi FPS oyunları oynuyorum güzel bi kulaklık önerisi olan varmı acaba?
  3. Ö

İyileştirilmiş batarya kapalı lakin şarj 80’i geçmiyor

Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm öncelikle. Yeni cihaz aldım iphone 15 iyileştirilmiş pili kapatmama rağmen şarjım 80’i geçmiyor şsrj 80 olduktan sonra ayarlardan aç kapa yapıyorum iyileştirilmiş pili düzeliyor normal şartlarda takılıyor hiçbir türlü çözemedim çözüm önerisi olan varsa...
  4. Ö

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Ya hacı 55000 kişi de almak için tıklamıyor ki linke Zevki tıklıyorsunuz boş yere
  5. Ö

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Abi almayacak insanlar zorlamasın şu siteyi salında alalım işimiz gücümüz var.
  6. Ö

25000 TL Sadece kasa acil!!!

Arkadaşım 25000 TL'ye sistem toplayacak acilen her türlü öneriye ve bilgiye açığız Yardımcı olursanız seviniriz... İşlemcinin AMD(duruma göre değişebilir). Ekran kartının kesinlikle NVİDİA olması taraftarıyız. Şimdiden teşekkürler...
  7. Ö

Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !

Teknobiyotikten 8 GR'lık versiyonunu almıştım sahte olma ihtimali varmı ?
  8. Ö

Asus Tuf B450M-Pro Anakartıma uyumlu ram arıyorum.

https://www.n11.com/urun/crucial-ballistix-bl2k8g30c15u4b-16-gb-ddr4-3000-mhz-cl15-ram-1370220?magaza=aison&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.40 Aradığınız kan.
  9. Ö

SS RİVAL 3 vs Corsair HARPOON PRO RGB hangisini almalıyım ?

Soru çok basit Corsair HARPOON PRO RGB'mi? SS RİVAL 3'mü ? + ve -'lerini yazarsanız çok mutlu edersiniz.
  10. Ö

7000 TL MONİTÖR+KASA

Hocam biz hiç başka siteye girmeyelim toplayacaksak tek siteden almayı düşünüyoruz bana değil kuzenime alınacak sistem benim halihazırda sistemim var KİNGSTON A400 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  11. Ö

7000 TL MONİTÖR+KASA

1650 SUPER İÇİN 144 HZ FAZLA.
  12. Ö

7000 TL MONİTÖR+KASA

Arkadaşlar ben biraz gezindim birkaç alternatif sistem buldum ama sizlere de danışayım istedim varmı önerisi olan ? 7000 TL MONİTÖR+KASA.
  13. Ö

Gamepower Warcry ARGB Nasıl kontrol ederim ?

kasa hava akışı ve görünüş olarak eşsiz fakat gamepower psulu almamalısın kasa püfür püfür hava alıyor yukarıdan üstünde iki fan var işlemcim 3600 x 70 dereceleri geçmiyor kolay kolay
Geri