omercelik12 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Aliexpress razer mouse almak

Deathadder yada mamba elite
  2. O

Orijinal satan hiç mi yok
  3. O

Merhaba, razer mouse alacağım bildiğiniz orijinal satan satıcılar var mı aliexpressten almayı düşünüyorum
  4. O

Aliexpress işlemci almak

Uygulamada kupon kardeşliği var o şekilde. Bazıları 20$ kupon alıyor ama nasıl bilmiyorum
  5. O

Aliexpress işlemci almak

Evet kullanılmış olanları da var ama onların fiyatı daha ucuz kullanılmamış olanlarda var. Öyle yazıyor açıklamada
  6. O

Aliexpress işlemci almak

Bu kadar düşük gösterebilir mi? Satıcıya yazdım bakalım ne diyecek. Kupon kardeşliği var uygulamada o şekil ve bazılarına 20$ kupon veriyormuş onu yapabilsem iyi olacak aslında.
  7. O

Aliexpress işlemci almak

Ne kadar az yazmasını söyleyeyim ve vergi % kaç olur
  8. O

Aliexpress işlemci almak

Merhaba, elimde kupon var 100-140₺ indirim yapıyor. Aliexpressten işlemci alayım mı sizce mantıklı olur mu ne kadar vergi çıkar? Vergi indirimsiz haliyle mi oluyor indirimli haliyle mi oluyor? Mesela ryzen 5 2600 993₺ bide indirim olunca 850-890 civarı olacak. Ryzen 7 2700 1125₺ indirimle 1000₺...
  9. O

Yazılım için sistem tavsiyesi

Evet hocam sadece monitör olmayacak toplama kasa içinde donanımlar olacak şekilde
  10. O

Evet monitörsüz sadece kasa olarak bütçem 3000-3500
  11. O

Merhabalar, yazılım için sistem tavsiyesi yapabilir misiniz? Biraz tasarım ve birazda oyun oynayacağım ama genel olarak yazılım için kullanacağım. Bütçem sadece kasa için Max 3000-3500₺. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri