Hocam bilmiyorum ki ben de nedir ne değildir. Ben müşteri temsilcisi ile de görüştüm, iyzico içerisindeki destek ile de görüştüm onlar bakiyemin yatması...
İlk alışveriş kampanyasının geri ödemesini soruyorsan o gelmeyecek diye biliyorum. Dün yapılan %50 indirimin (max 300 tl) detaylarında tüm indirimlere ek...
Satın aldım fakat sadece bir tanesi geri ödendi neden acaba? “www.gaming.gen.tr sitesinden yaptığın alışverişte kazandığın 316.80 TL iyzico bakiyene...
Hocam forumda bir konusu vardı iyzico indirip üye olucaksınız. %20 kampanaya katılıcaksınız ve 300tl kampanyasına sonra gaming den satın alıcaksınız iyzico ile.
@Yukosss hocam bu olayı nasıl yapacağız yardımcı olma şansın var mı? Daha bugün 2. M2'yi alayım dedim az çok araştırma yaptım ama gözüme kestirememiştim...
İyzico ile öde seçeneği ile ödemeye gelip iyzico uygulamasında tanımladığınız ziraat kredi kartı ile satın alırsanız iyzico'dan 400 TL ziraat'ten 100 TL...
Fanlar geldi. Daha montaj yapmadım ama ışığını görün diye yaktım. Montaj yapmaya fırsat bulursam çeker atarım. İçeriği 4 tane montaj vidası kullanım...