ÖmerE isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Acer nitro 16 aldım ama kurmak için rufustan yaptığım usb,bot menüde gözükmüyor

Fotoğrafta göründüğü gibi,yardıma ihtiyacım var Rufus üzerinden Gbt UEFI olarak yazdırdım ama laptop a taktığımda usb bot menü ve f12 menüde gözükmedi,yarın windows 11 i medya olarak usb ye yine yazdıracağım ama inşallah olur,bu konuda bir bilginiz varsa lütfen yazın yardıma ihtiyacım var bu...
  2. Ö

mouse, Maus ped önerisi

acer nitro 16an16-41-r2cn 32gb ram laptop aldım güzel bir mouse bakıyorum uzun ömürlü kaliteli hassas olsun çünkü fps rekabetçi oyunlar oynuyacağım bütçe 1000 tl altı veya üstü olabilir ancak altında olsa güzel olur ekonomik olursa mükemmel olur çünkü daha yeni bilgisayar aldım biraz sıkışığım.
  3. Ö

2 laptop arasında kaldım

Anladım dostum önerebileceğin en mantıklı laptop varmı ilk kez bir bilgisayar alıyorum her özelliğinin düzgün olmasını istiyorum uzun ömürlü olmasını istiyorum
  4. Ö

2 laptop arasında kaldım

Isınma değerleri nasıl olur fazla ısınırmı?
  5. Ö

2 laptop arasında kaldım

Sizce hangisini almak daha mantıklı
  6. Ö

Laptop için ekran kartı seçimi

Merhaba,acer nitro 16an16-41-r2cn 32gb ram 1tb GTX4060 almayı düşünüyorum 43.700 tl ancak Gtx 4070 modeli de var 512Gb ssd 16gb ram 44.500 tl sizce hangi ekran kartı kullanan laptobu alayım aralarında çok fazla bir fark varmı uzun ömürlü olmasını istiyorum.
  7. Ö

Laptop alacağım nezaman almalıyım

Gtx4070 e değermi 4060 ile arasında çok bir fark varmı,pek bir bilgim yok ama bana sanki 4060 lı modeli mantıklı geldi
  8. Ö

Laptop alacağım nezaman almalıyım

Merhaba,acer nitro 16an16-41-r2cn 32gb ram RTX4060 almayı düşünüyorum.42.700 civarında fiyatı,bilgisayarda rust tarzı oyunlar oynayacağım ancak günde max 5 saat civarı takılırım, öncelikle soracağım sizce bunu almak mantıklımı diğer rakiplerine göre bu fiyatta,diğer bir sorum ise sizce hemen mi...
  9. Ö

Dizüstü bilgisayar önerisi

1718214178 Son bir sorum olacaktı hemen mi almalıyım yoksa bayramdan sonraya mı saklıyayım,fiatlar düşücek deniliyor doğru mu?beklrmeli ve takip mi etmeliyim?
  10. Ö

Hocam yorumuz için çok teşekkür ederim bilgisayarı biraz araştırdım ve hoşuma gitti ancak tek bir sorun var sanki ekran boyutu biraz küçük geldi,rust ve benzeri oyunlar oynuyacağım için rakibi çok uzakta olsa bile görmek istiyorum,bu ekran boyutu bana yeterli olurmu,genel olarak oyun...
  11. Ö

Peki bunu 1tbssd nasıl yapabilirim 44.500 olanın depolama düşük
  12. Ö

44 bin belki ama acer güvenilir mi? uzun kullanımda bana sorun çıkarırmı
  13. Ö

Merhaba,çok yardıma ihtiyacım var, 30.000 ila 40.000 tl arası en az 1tb ssd'li bir laptop almak istiyorum,bu benim hayatımda aldığım ilk bilgisayarım soğutma,ekran,işlemci,ekran kartı ve diğer bilmediğim özellikler yönünden çok iyi olmasını istiyorum uzun ömürlü olmasını istiyorum,genel olarak...
Geri