avrupa maçları için 1 aylık almıştım 2 aydır otomatik ödüyomuş yeni farkettim
1695746335
beyler yine otomatik ödedi bu kadar zor olamaz heralde çözümü yardım etcek yokmu
Onu çok kez yaptım ama olmadı arayüze girmekte bi sorunum yok
1695382882
Şimdide bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor uyarısı yiyorum şifremi girdikten sonra
Dün internetin borcunu ödedikten sonra modemi resetledim ve bidaha internete bağlanamadım iosta bağlandıktan sonra internete ulaşamıyorsunuz diye sayfaya atıyor türk telekom.İnternet sağlayıcım türknet modemim türk telekom androidte de bağlandıktan sonra yetkilendirme gerekiyor diyor yardımcı...
yurt dışı işine pek bulaşmak istemiyorum ya yoksa 12 yi yd olarak ucuza alıp kalan parayı başka degerlendiririm
1679234705
ikinci elde ne kadar pilinin en az 95 falan olması lazım ama onlarda sıfırla aynı fiyat oluyor
durumumuz çok kötü değil sadece bizimkiler telefona çok para vermezler başka ihtıyacımda yok tek eksiğim telefon zaten dukkanda amcamlar falanda oldugu için rahatım şuan note 9s var aşırı donmaya başladı onu satıp onun parasını yatırım olarak kullanıcam
Herkese iyi günler lise öğrencisiyim yazın çalışıp telefon almak istiyorum yaklaşık 21 22,5 butcem olucak iphone 12 64gb 12 mini 128gb arasında kaldım sıfır olarak aradaki fiyat farkına degermı butcemı arttırmaya yoksa bu ikisi hariç yenilenmiş 2.el üst modelleremi bakmalıyım cevap verirseniz...