OMERerreee isimli üyenin son içerikleri

1. O

Microsoft store kart ekleyememe

Arkadaşlar selam Microsoft storedan oyun alacağım fakat eskiden de almama rağmen kart ekleme kısmında kart bilgilerini yeniden deneyin veya farklı kart deneyin diyor her şeyi doğru giriyorum eskiden de böyle alıyordum ilk kez böyle bir şey yaşandı 1 gündür 20 kere falan denedim hep aynı hata ne...
  2. O

Türkçe yama kurumu Epic games

Tomb raider rise of shadow goty alan wake 2 rdr2 1767268581 Batman arkham serisi de var + twd telltale
  3. O

Türkçe yama kurumu Epic games

Arkadaşlar selam bilgisayar oyunlarında vok bir bilgim yok Türkçe yama konusunda birkaç oyun satın aldım ama çoğu İngilizce ben bunlara Türkçe yama %100 virüssüz güvenilir nasıl kurabilirim? Epic games kullanıyorum ama güncel olarak pek bir bilgim yok türkçeyamalarla alakalı yardımcı olırsanz...
  4. O

VALORANT OYUNDA SES BUĞULANMASI

Arkadaşlar selam jbl 570 bt kulaklık kullanıyorum. Bilgisayar ve telefonda aktif kullanıyorum fakat sadece valorantta girince kulaklık aniden buğulu ses vermeye başlıyor telifli şarkı açılınca olan ses gibi YouTubedaki ve çözemedim chatgpt de bir şeyler söyledi ama anlamadım bilgisayardn çok...
  5. O

Çözüldü✓ Asus tuf A15 fps sorunu

Ya biraz çözüldü ama şimdi de ısındıkça fps düşüşü başladı ne yapabilirim acaba bilen var mı bilgisayar kendini falan mı kısıtlıyor acaba
  6. O

Evde bi bakayım ama çok anlamıyorum bu işlerden umarım olur
  7. O

Asus Tuf A15 rtx4050 modelini aldım arkadaşlar. Denemek için az önce leauge of legends oyununda alıştırma oynadım 200 fps civarı verdi. Sonra oyuna girince sabit 30 a düştü ve arttırılmıyor. Dikey ayarı kapat falan dediler yine olmadı yardımcı olabilecek var mı?
  8. O

Bilgisayar açık ama ekran yok

Arkadaşlar bilgisayar dün gece sağlamdı. Şimdi açtım nedense ekran yok. Uzun zamandır RGB fan ışıkları farklı yanıyordu bazen yanmiyordu. Acaba ondan dolayı mi oldu monitör çalışmıyor arkadaki tuşlarla yapmaya çalıştım olmadı yine. Yardım edin lutfen
  9. O

E posta adresime ulaşamıyorum

Arkadaşlar eski hotmail hesabıma ulaşamıyorum elimde fakat senkronize edilemiyor yaziyor ve telefon numaram eski olduğu için kod da alamıyorum riota bağlı e postama giriş yapamıyorum bilet atacaktım fakat çaldığımi düşünürler diye atmadım korktum ve 2 yıllık hesap olduğu için bilgilerimi...
  10. O

Çözüldü✓ Bilgisayar ekranında siyah çizgi

Baya bı uğraştım olmadı yine de teşekkürler 1662636630 Çözdüm arkadaşlar arkadaki düğmeler ile teşekkürler
  11. O

Tamam ona bakayım bi
  12. O

arkadaslar bilgisayarın ekranında uzun süredir boylu boyunca sağdaki simsiyah çizgi var sol tarafta yok sadece sağda var. Bilgisayarcı ya götürecektim sormadan gitmeyim dedim yardımcı olabilecek veya bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkürler
Geri