ÖmerF isimli üyenin son içerikleri

1. ÖmerF

Intel I3-9100f ile RX 570 darboğaz yapar mı?

Sana tavsiyem ryzen 5 1600 af al yanında rx580 al çünkü i3 de rx 570 i besler ryzen 5 2600 de fakat ileriye geçemez çünkü ekran kartı düşük kalır hemde aralarında 400tl ye yakın fiyat farkı da var
  2. ÖmerF

Ryzen 5 2400g mi i3 9100 mü

Olabilir
  3. ÖmerF

Hemen hemen aynı fiyat i3 9100f değil i3 9100 apu olanı 1100tl civarı
  4. ÖmerF

Ekran kartı alana kadar apu sistem düşünüyorum sizce hangisi ekran kartı alınca daha iyi besler
  5. ÖmerF

altyapı olmadan internet kullanmak süperbox

Haketmiyor çok yüksek hız vermiyorlar 130tl ye. altyapı olsa çok daha yüksek hız alabilirsin ama altyapın yoksa alabilirsin
  6. ÖmerF

Amd ryzen 5 3600 Stok Soğutucu Yeterli mi?

Ucu ucuna yetiyor çok ısınıyor overclock yapacaksan stok kesinlikle yetmez ama overclocksuz da yüksek sıcaklık veriyor sana tavsiyem güzel bir soğutucu al hem daha iyi performans verir
  7. ÖmerF

iPhone mu Samsung mu?

Bence paran varsa iphone al en az iphone 7 ama şarjı hızlı bitebilir. Üst segmentlerinde hızlı bitmez ama orta veya düşük fiyatlı alacaksan iki markayı da alma huawei veya xiaomi al
  8. ÖmerF

Mi Band 4 Alınır mı?

Alınabilir kullanışlı 2 hafta pil ömrü var arkadaşta vardı bende de mi band 3 var güzel alınabilir :)
  9. ÖmerF

144 Hz monitörlerden hangisini almalyım?

Eğer 2k da 240fps alabilecek monitör varsa 240hz acer al yoksa asus al 2. olan
  10. ÖmerF

4k monitör mü yoksa 2k mı

Malesef yetmez en az rtx serisi gibi üst seriler gereklidir 2k monitör de güzel ama senin tercihin
  11. ÖmerF

Vatan'daki indirimli monitör

Kullanmadım ama alınabilir gibi gözüküyor fiyatı da uygun
  12. ÖmerF

Pc topladım twitch de yayın aça bilirmiyim ?

Rahatlıkla açarsın :)
  13. ÖmerF

6000 TL'ye toplama pc önerilerinizi alabilir miyim?

Adamlar rtx2060'lı sistem bulup öneriyorlar rx580 :D
  14. ÖmerF

Hangi ram daha iyi

Aynen ucuza getirdiğini al aynı fiyatsa gözüne daha hoş geleni al sonuçta sen kullanacaksın :)
  15. ÖmerF

Bilgisayar yükseltip temizlemek

Önce format atarsan Windows u daha temiz kurabilirsin
Geri