ÖmerFarkov isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Hangi Laptop Daha iyi??

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-1tb-ssd-rtx-4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-a1zh1ea-pm-HBC00006CAFWZ?magaza=Hepsiburada Bu victuslarada hall effect sensoru sorunu olduğunu duymuştum bunda varmı bilmiyorum...
  2. Ö

36k ya gaming laptop önerisi

35 40 k arası laptop arıyorum 37 38 seviyesinde olursa çok iyi olur.
  3. Ö

Hangi mouseyi almalıyım?

Furylevel Z1 mi daha iyi yoksa attack shark x3 mu? bütçem 1900 lira seviyesinde başka önerileriniz varsa alabilirim
  4. Ö

1700 tl mouse önerisi

bluetooth lu bir mouse arıyorum 1 k herz yeterli furylevel z1 e bakıyorum ama stok gelmiyor alabileceiğim baika neler var?
  5. Ö

Asus tuf a15 bir anda ekran gitti

Bu sabah youtube da video izlerken bir anda çok fena takılmaya anımasyonlar işlenmemeye başlamıştı kapatıp açınca düzelmişti.biraz öncede ekran gitti ve belli aralıklarla 1 tane kısa bip sesi ötüyordu.Bu olduğunda laptop şarja takılıydı bende hemen çıkardım ama şimdi şarja takınca ekran geldi...
  6. Ö

C++ da isimim yüzünden kodu çalışıramıyorum.

İsmimi değiştirmeyi denemiştim ancak 2.kullanıcıdan ismimi değiştirmek istediğimde o hesapla giriş yapmama rağmen bu başka dosyada açık diyor ne yapmalıyım?
  7. Ö

Galaxy tab s9 fe depolama doldu

Denedim şimdi, önbellegi silmekten başka bir şey yapmadı
  8. Ö

Baktım sadece ders pdflerim var orada
  9. Ö

Depolamada diğer dosyalar adında bir bölüm var bunu nasıl temizlicem?
  10. Ö

Tabletimde diğer dosyalar adında 75 GB lik dosya var

Ektede bıraktığım gibi bu dosyaları nasıl silecegiz?
  11. Ö

Xbox sitesinden alınca konsol versiyonumu yoksa bilgisayar versiyonumu geliyor?

Gamepassim var ama terraria şuanda yok.Steamden indirim bekleyeceğim sanırım.
  12. Ö

sağolasın.Terraira yı ucuza nereden alabilirim?
  13. Ö

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/terraria/BTNPS60N3114 Buradan alırsak konsola mı geliyor yoksa bilgisayaramı?Xboxun kendi uygulamasında terraria yı bulamıyorum.Birde güvenilir mi? bu link?
  14. Ö

Game Passdeki GTA5 ile fivem girebilir miyim?

Game pass e gta 5 eklenmiş bende fiveme başlamak istiyorum girilebiliyormu?
Geri