omerfarukaka isimli üyenin son içerikleri

1. O

Wozol salt likit için güvenilir site önerisi

Dolandırılmayacağım site önelirileri lütfen 🙃
  2. O

Mevcut sistemde işlemci upgrade

Evet sistemi kurdum bu gün gayet sağlıklı çalışıyor
  3. O

eski işlemcim r3 2200g yenisi r5 5600 anakart Asus AX-320M Gaming. henüz takmadım bu gün takarım diye düşünüyorum
  4. O

Yeni işlemci aldım taktığımda yapmam gereken bir ayar bi işlem varmıdır ? Yoksa direk devammı
  5. O

ssd lerdeki okuma/yazma nerde ne işe yarar

ilgin için çok teşekkür ederim hocam sağolasın iyi forumlar
  6. O

hafıza çok fazla var 2 tane 1 tb hdd 1 tane şu an mevcut olan 1 tb sata ssd var bana windowsu kurayım yeter gerisi komple d-e-f de olucak 1701706814 birde bu Asus EX-A320M Gaming anakarta uyumlumudur 1 adet ssd yeri mevcut
  7. O

https://www.epey.com/sabit-disk/adata-legend-850-lite.html sizce durumu nedir sınıfında en yüksek oku yazma hızına sahip olanlardan birisi
  8. O

merhabalar mesela pc nin performansı için ( hızlı açılıp kapanması vs.. ) okuma mı yazma mı etken oluyor ayrıca okuma nerlerde işe yarıyor yazma nerlerde işe yarıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
  9. O

500 Gb/1 Tb uygun fiyatlı bir m2 ssd alıcam tavsiyeleriniz neler?

Öncelikle tavsiye ettiğiniz ürünün okuma/yazması nedir yazarsanız ve neden o markayı tercih etmeliyim belirtirseniz görüşlerinizi sevinirim. 500 Gb da olabilir 1 Tb de şu an sistemde halihazırda sata ssd var zaten 2 tanede 1 er tb lik hdd var sistemi m2 ye geçirmeyi düşünüyorum bellek konusunda...
  10. O

Çözüldü✓ Asus EX-A320M GAMİNG M2 YUVASI NERDE

wow inan hiç dikkat etmedim hocam çok teşekkür ederim sağolun
  11. O

Çözüldü✓ Asus EX-A320M GAMİNG M2 YUVASI NERDE

merhaba arkadaşlar anakartımda m2 ssd takılabiliceği bilgisini öğrendim fakat anakartta yerini göremedim aususn kendi sitesinden anakartıma baktığımdada 1 adet m2 4 adet normal sata girişi var diyor sata girişleri göz önünde fakat m2 ssd takılacak yer fotoğrafta işaretlediğim yer midir acaba tek...
  12. O

2. RAM TAKTIĞIMDA EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

tamamdır teşekkür ederim ilginiz için
  13. O

Rayzen 3 2200G işlemciden 5600e geçmek

hayır düz 5600 aldım apu dediğiniz dahili grafik kartı olmasından bahsediyorsunuz sanırım ama bende ekran kartı var zaten asus rx580 var sistemimde
  14. O

teşekkür ederim bilgilendirmen için hocam sağolasın
  15. O

teşekkürler bu arada L2 önbellek ve L3 önbellek nedir nerelerde kullanır sistem bunu
Geri