hayır 1-2 olarak çalışıyor sadece. evet kule tipine geçtikten sonra oldu, kuvvetli ihtimal işlemcinin pinlerine eşit abskı gitmiyor ve değmeyen bacaklar mı diyelim artık neyse o sebep oluyor gibime geliyor
3 ayda bir hava tutarım 6 ayda bir termal macunlarımı yenilerim tozlu yerde durmuyor kasam. ama şu devre spreyini bi denemek istiyorum. elektrik elektronik mezunuyum zaten aşinayım devrelere
bunu bi araştırıcam, birde şöyle bir durum var bu 'bozulma' gününde ben kule tipi soğutucuya geçtim. biraz araştırdım Ai diyorki işlemcinin 4 köşeside eşit baskılama yapmıyorsa işlemci bacakları yeterince oturmuyorsa ram slotlarını görmeyebilir. böyle bir durum olma ihtimali varmıdır ??
Öncelikle iyi forumlar hekeze,
ram slotlarımda 1-3 kullanıyordum yada 2-4 tam hatırlamıyorum ancak uzun zamandır 1-2 kullanmak zorunda kaldım yaklaşık 2 yıldır 1-2 kullanıyorum aksi halde hiç bir şekilde görüntü alamıyorum. ramların belleklerini kullanabiliyorum ancak dualchannel olarak...
hafıza çok fazla var 2 tane 1 tb hdd 1 tane şu an mevcut olan 1 tb sata ssd var bana windowsu kurayım yeter gerisi komple d-e-f de olucak
1701706814
birde bu Asus EX-A320M Gaming anakarta uyumlumudur 1 adet ssd yeri mevcut
merhabalar mesela pc nin performansı için ( hızlı açılıp kapanması vs.. ) okuma mı yazma mı etken oluyor ayrıca okuma nerlerde işe yarıyor yazma nerlerde işe yarıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.