omerfarukakay isimli üyenin son içerikleri

1. omerfarukakay

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

En üst kalite kaçırma
  2. omerfarukakay

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

https://amzn.eu/d/0bm9ukko Dalış yapanlar kaçırmasın
  3. omerfarukakay

Lian Li O11 Vision Compact Fan Setup

Artık onu denedikten sonra göreceğiz. Fan konusu önemliydi benim için teşekkür ederim.
  4. omerfarukakay

Çok teşekkür ederim. Gayet net ve açıklayıcı oldu 🙏 Hava kabarcığı devamlı yapmaya devam eder mi? Bir zararı olur mu?
  5. omerfarukakay

Selamlar, Lian Li o11 vision compact setup kuruyorum (üst cam olacak şekilde). Asus ryuo iv sıvı soğutma mevcut bu soğutmanın radyatörünü yan panele vereceğim, soğutmadaki asusun fanlari kasanın arka tarafında mı kalmalı yoksa tamamen fanlar sökülüp Lian Li fanlari mı takılmalı? Arkaya 2 fan...
  6. omerfarukakay

Samsung 9100 Pro Soğutuculu 2tb Mz-Vap2t0cw - 18.000

Soğutuculu model alınır mı? Asus rog b850e siyah anakart var görüntüsünü bozar mı? Soğutucu olarak anakartın mı kendi soğutucu mu daha iyi?
  7. omerfarukakay

❌İndirim Bitti! G.Skıll Trident F5-6000j3636f16gx2-Tz5rk 32 GB 2 X 16 GB Ddr5 6999tl

Konu 16.00 da açılmıştı anında harekete geçtik fakat olmadı :/
  8. omerfarukakay

Asus Rog Azoth 96he Türkiyeye Geldi mi?

Merhaba, bu klavye Türkiyeye geldi mi? Premium seviye tam boy klavye arıyorum. Bunun dışında başka tavsiyeleriniz var mı?
  9. omerfarukakay

5070ti İçin ve İleriye Dönük Anakart Önerisi

Öncelikler herkese merhaba, İndirimlerden topladığım parçalarla oluşturduğu. sistemimde anakart olarak henüz uygun bir ürün bulamadım. Şuanlık RTX 5070ti için, 6000 serisinden sonra ise 6090 ile sistemi güncellemeyi düşünüyorum. Bu bağlamda ileriye dönük serilere bile yetebilecek bir anakart...
Geri