ömerhalisdemir isimli üyenin son içerikleri

1. ömerhalisdemir

🔥İndirim Jbl Tune Buds Tws Kulaklık Siyah 1.606 TL

Oyunlarda gecikme yapar mı acaba?
  2. ömerhalisdemir

🔥İndirim Migros Coca Cola Litresi 12tl

Lan çakal, sen neyin kafasını yaşıyorsun? Yahudinin kendisi senin kadar yahudiyi savunmuyor. Biraz insan olmayı öğren önce sonra konuş. Sen de aynı yahudiler gibi bir kan emici canavarsın. İç ne zıkkımı içiyorsan. Zalimler için yaşasın cehennem. 1786347372 İçimizde yahudi aşığı, kripto...
  3. ömerhalisdemir

🔥İndirim Migros Coca Cola Litresi 12tl

Cocacola, pepsi içmeyin. Yahudiye para vermeyin. 1786308055 Herkesi kendin gibi sanma
  4. ömerhalisdemir

🔥İndirim Claws Luma Air Kablosuz 3 Modlu Lcd Ekran Membran Gaming 719 TL

Secuziyi almıştım, başta iyidi ama şimdi a tuşu tutukluk yapıyor. Klavyeyi bildik markalardan almak lazım.
  5. ömerhalisdemir

🔥İndirim Araç İçi Şişme Yatak Araba Arka Koltuk Yatağı + Şişirme Pompası 949 TL

Kampçılar kaçırmasın, aslında eve bile alınır, çoluk çocuk yatar kalabalıkta...
  6. ömerhalisdemir

Gıgabyte X870e Aero X3d Wood(Anakart) - 17500 TL (Son 1 Yılın En Düşüğü)

Benim için para harcamaya değer tek x870 bu. Gerçekten çok şık. Ama bütün sistemi buna uydurmak da kolay olmaz.
  7. ömerhalisdemir

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Anakart AMD Am5 Atx X870 Eagle Wıfı7 9.900 TL

Çok güzel kart, yüksek TDP'li mesela 120w ve üzeri bir işlemci kullanmak lazım. Yoksa bu kadar üst seviye karta çok gerek yok.
  8. ömerhalisdemir

🔥İndirim MSI Pro B850-S Wıfı6e AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart | 8099 TL

B850nin tek eksisi m2 slotlarının yalnızca 2 adet olması, niye bu kadar gömdünüz anlamadım. 80A üzeri VRMsi var, wifi de var. 8bine daha iyisini bulmak zor gibi.
  9. ömerhalisdemir

🔥İndirim Logitech Z407 2+1 80w Ses Sistemi 4553,60tl / İdefix & Troy

https://www.hepsiburada.com/onvec-harmony-2-1-kanal-soundbar-bluetooth-5-3-hdmi-arc-usb-optik-girisli-kablolu-subwoofer-ev-sinema-hoparlor-sistemi-p-HBCV00008NA3MO Bu nasıl mesela?
  10. ömerhalisdemir

🔥İndirim Güncellendi-Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 199 TL/Ay

Bende de durum aynı. Bir de dex'i denemek lazım. Belki o çalışabilir
  11. ömerhalisdemir

❌İndirim Bitti! Asus Tuf 550b/750b Psu 1999/2999 TL

Modüler olsaymış keşke...
Geri