Hocam picassolar sanayi düşmanı araçlar lancerlarda piyasa arabası evdekiler düşünmez hani aile aracı düşünüyorum ama hafif çıtırdan modifiye yapacağım tesisat olsun farlarda oynama gibi ufak tefek şeyler air vs basamam yani accent eralarda ufak gelir bize
Bu fiyat arasında alınabilecek araçlar hangileridir manuel olursa daha iyi olur zaten bu fiyata düzgün otomatik varmıdır bilmiyorum modelide bi tik rakiplerine göre daha yüksek olsa daha iyi olur
1. Olarak sadece youtubedemi oluyor mesela ytde olan bide farklı bir yerde aynı paylaşılan video olan yerleri karşılaştır
2. 27inç 1080pde olabiliyor normaldir
12kya fln bulunuyor 10kya sıfır biraz ucuz yerinde alıcaksan al hocam int üzeri alışveris yapmayı düşünme bide sıkıntı yaşarsan adamların yerine gidim ağırlığını koymanda önemli çünkü bu tarz dolandırıcalr kendilerini uyanık sanıp üste çıkmayı başarabiliyorlar
Hocam 24 yaşındayım 8 senedir okulu bıraktım 11 de açığa geçtim şu hayatım boyunca hiçbir yerde lise arkadaşlarını lise ortamını lisede sevdiğim kıza hissttiğim duyguları hiçbiryerde bulamadım zaten o zamandan sonrada hiçbiryerde dostluk göremeyeceksin sana bir abi tavsiyesi zaten işe...
Yani hocam ben şu yaşıma kadar müşteri hizmetlerine hiç önem veren bi insan değildim ama şu pcyi aldım 2 sene boyunca müşteri hizmetlerine çok önem veren biri oldum bi araştırın sonuc okarak 2 yıl garantisi var 1 haftalık değil
Ben olsam lg almazdım müşteri hizmetleri rezalet ve aşırı çıt kırıldım bi ekranı var kırdım zaten elimle kaldırıp başka yere koymaya çalışırken elim çarptı kırıldı müşteri hizmetlerini aradım ağzında sakız numara veriyorum yazın ben ilgilenmiyorum dedi attıkları numaraya mesaj attım 3.5kya...
aynı ekran kartını bulamadım ama en ucuz 4080 den değerlendirince 82k yapıyor teker teker bence alınmaz normal hazır sistemlerde bile 3k gibi bir indirim bulunuyorum 4080 lik bir kasada daha yüksek olması lazım bu durumun