omerkkose isimli üyenin son içerikleri

1. omerkkose

Game Garaj Elite S11 sistem nasıldır ?

Açıkçası 12 ay vade farksız taksit olması ilgimi çekti. Onun dışında ram ve ssd ileride değiştirebilirim. Yardımınız için teşekkür ederim.
  2. omerkkose

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: Biostar B650M X3D PRO+ Bellek: 2 Adet Crucial Pro 16GB 5600Mhz DDR5 CL46 Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7 Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk Kasa ve Güç Kaynağı : AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa...
  3. omerkkose

Merhaba herkese sistem bakarken böyle bir sistem gördüm 12 ay taksit avantajı var. Sizce sistem parçaları nasıldır ve herhangi bir sorun çıkartır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
  4. omerkkose

5070 Tİ Hazır sistem önerisi

Merhaba iyi günler 5070Tİ ekran kartlı bir hazır sistem arayışındayım. Genelde oyun ve günlük kullanım amaçlı kullanacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  5. omerkkose

Monster Tulpar T7 V21.8.4 Alınır mı?

Hocam bu fiyata en iyisi bu galiba. Peki ekran kartı kaç watt, ekran ve pil özellikleri nelerdir sitesinde bulamadım.
  6. omerkkose

Hocam önerdiğiniz başka ürün var mıdır teşekkürler.
  7. omerkkose

Monster Tulpar T7 V21.8.4 Dostlar selam bu laptopu almayı düşünüyorum sizce alır mı, beni uzun süre götürür mü. Laptopun herhangi bir sıkıntısı veya eksiği var mı yardımcı olursanız sevinirim. Yada bu laptop yerine başka model ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Not: Bütçe 40K
Geri