Omerkocak isimli üyenin son içerikleri

1. Omerkocak

Kasa Soğutma Fanı Tavsiyesi

1000-1500
  2. Omerkocak

Kasa Soğutma Fanı Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar Sharkoon tg5 model kasa için kasa fanı arıyorum RGB olması sorun değil benim için soğutması önemli.
  3. Omerkocak

Psu-Ekran Kartı Bağlantı Kablosu Bükülüyor.

Söketlere zarar gelmesin çok kastırmasın bişey olmaz ama kafa rahat olsun diyosan camı sök
  4. Omerkocak

Hava Soğutucu Önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-fiyati,634899540.html hocam ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim
  5. Omerkocak

30-35 Arası Ddr4 Sistem Önerisi

Sıfırdan diziyorsan DDR5 Sistem toplamaya bak ben elimde anakart ram felan olduğu için am4 işlemci ve soğutucu alıp geçeceğim
  6. Omerkocak

Hava Soğutucu Önerisi

Dostlar selamlar fiyat performans açısından uygun olan Ryzen 7 5700x işlemci için hava soğutucusu önerisi rica ediyorum
  7. Omerkocak

16 GB Ram'i 32 GB Yapma

Vatan bilgisayar hangi ara Vatan bilgisayar hangi aralıklarla indirim yapıyor ki
  8. Omerkocak

Çözüldü✓ Bu OEM Pakette Bi Sıkıntı Var mı ?

Vatan bilgisayar fiyatları oldukça şişiriyor x bir yerden alırsan fiyat 3 vatandan alırsan fiyat 5 buçuk
  9. Omerkocak

Sistem Alıyorum Uygun Mu ?

Evet sistemin en zayıf halkası anakart değişimi + tek modül 16 gb ram ama bir süre sonra yanına 16 ram daha olabilir +işlemci soğutucu bunlar kafamdaki en önce değişmesi gereken parçalar
  10. Omerkocak

Evet ilandaki listede de belirtilmemiş ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla [H3 id='Excavator+V90+9cm+Rgb+Kule+Tipi+Siyah+lemci+Soutucu+var+sistemde+imdi+baktm']Excavator V90 9cm Rgb Kule Tipi Siyah İşlemci Soğutucu var sistemde şimdi baktım[/H3]
  11. Omerkocak

Hocam 1 yıllık bir sistem kutu fatura hepsi mevcut söylenildiğine göre akşam bakmaya gideceğim. Bu sistem minimum arıza açmadığı takdirde ne kadar bir süre beni götürür acaba 1080p rekabetçi oyun ve sosyal medya ağırlıklı sadece
  12. Omerkocak

Saolasın hocam tek anlamadığım şey işlemci ve ekran kartı sıcaklık testini en sağlıklı nasıl yaparım onu kestiremiyorum :)
  13. Omerkocak

Şuan 7 yıldır 1660 ti kullanıyorum 4060 ilaç gibi gelir zaten 1080p rekabetçi tarafındayım hocam :D 1784540784 1-2 yıl sonra daha üst seviye kart düşünebilirim şimdilik 1080p oyunlar için yeterli diye düşünüyorum
  14. Omerkocak

Sistem 1 yıllık kutu fatura mevcut anakart giriş seviye onunda farkındayım ama fiyat olarak makul geldi 1784539779 Komple set hocam evet
  15. Omerkocak

Bende o yüzde pahalı demene şaşırdım hocam 1784539603 DDR5 sistem bu fiyata zor hocam bulamadım gitti kaç gündür araştırıyorum
Geri