omerkursunn isimli üyenin son içerikleri

1. O

Çözüldü✓ IPhone 15 alacağım indirim gelirmi

Düştü fiyatı şansıma :) sitesinde 49 lu rakamlara yinede teşekkür ederim
  2. O

Ya daha dün 50k ydı şuan 53k ve bir mediamarkt kampanyası vardı NAYS kartta 3 ay ertelemeli 3 taksit 0,99 faiz oranıyla onu kullandim yoksa bende biliyorum sitelerden almayı ama mağaza veya mediamarkt sitesi üzerinden almam gerekiyor
  3. O

Mediamarkt kendi sitesinden baktım ve oradan almam lazım kral
  4. O

Kral nays kartın kampanyası var 50k ya 3 ay ertelemeli 3 taksit veriyor bu paraya telefon alcam bu kampanyada sadece mediamarkt özel 1741276799 16e düşünmüyorum 15 bence daha iyi gibi üstelik çokta kullanmayı düşünmüyorum 15 i 1 yıla kalmadan pro serilerine geçme hedefim var bakalim
  5. O

Mediamarkt ta 3gun önce 51bin TL felandı dün gece 50bin di bugün 53 bin olmuş sizce fiyati bir daha dusermi her gün değişiyor çünkü
  6. O

Yardım 13pro Max ile motor takası iyi midir?

Eyvallah kanka vazgeçtim zaten teşekkür ederim
  7. O

Cevap bekliyorum versin döncem size 1741179242 %84 pil 128de hafıza 1741179271 128 hafıza 84 de pil seviyesi 1741179642 Değişeni yokmuş dediğine göre
  8. O

Motorum 21-21.500 felan adamda 13pro Max veriyim yurtdisi cihazı üstüne 2k da nakit veriyim dedi Ben hiç anlamıyorum iyi bir teklifmi ve ileride satmak istesem 13pro Max yurtdışı cihazını satabilirmiyim
  9. O

Öneri DELL(Alienware) ile Yaşadığım Garanti Deneyimim

Dell Türkiye varmı bilmiyorumda global e mi yazacağız sorunu
  10. O

Teşekkür ederim bir sansimi deneyeyim garantisinin bitmesine az kalmıştı
  11. O

Bendede Dell monitör var benim hatamdan dolayı monitörde küçük bir göçük gibi bir şey var acaba yardımcı olurlarmı hata bende olduğu için hiç garantiye veresim gelmedi
  12. O

Yardım Razer blackshark V2 kaç para eder

Düz V2 ses kartı felan var v2x alt sürüm 1741092960 Razer Blackshark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Bu kulaklık
  13. O

Yardım Razer blackshark V2 kaç para eder

3 yıl önce aldım FPS oyunları için performansından memnunum ses kartı felanda var mikrofonuda iyi ama artık kablosuza geçmek istiyorum 2.elde satmak istesem nekadar eder Kutusu felanda var
  14. O

Çözüldü✓ Monitörümde yarık,iz var ne yapacagim

Teşekkür ederim
  15. O

Çözüldü✓ Monitörümde yarık,iz var ne yapacagim

Ücret karşılığı evet ozaman yeni monitör alcam ama sinirimden ağlıyorum şuan 280hz 05ms 27inç ve ips cok güzel montior dü
Top Bottom