Ya daha dün 50k ydı şuan 53k ve bir mediamarkt kampanyası vardı NAYS kartta 3 ay ertelemeli 3 taksit 0,99 faiz oranıyla onu kullandim yoksa bende biliyorum sitelerden almayı ama mağaza veya mediamarkt sitesi üzerinden almam gerekiyor
Kral nays kartın kampanyası var 50k ya 3 ay ertelemeli 3 taksit veriyor bu paraya telefon alcam bu kampanyada sadece mediamarkt özel
1741276799
16e düşünmüyorum 15 bence daha iyi gibi üstelik çokta kullanmayı düşünmüyorum 15 i 1 yıla kalmadan pro serilerine geçme hedefim var bakalim
Motorum 21-21.500 felan adamda 13pro Max veriyim yurtdisi cihazı üstüne 2k da nakit veriyim dedi
Ben hiç anlamıyorum iyi bir teklifmi ve ileride satmak istesem 13pro Max yurtdışı cihazını satabilirmiyim
Bendede Dell monitör var benim hatamdan dolayı monitörde küçük bir göçük gibi bir şey var acaba yardımcı olurlarmı hata bende olduğu için hiç garantiye veresim gelmedi
3 yıl önce aldım FPS oyunları için performansından memnunum ses kartı felanda var mikrofonuda iyi ama artık kablosuza geçmek istiyorum 2.elde satmak istesem nekadar eder
Kutusu felanda var