OmerL isimli üyenin son içerikleri

1. O

Çözüldü✓ Yeni Sistem Mavi Ekran Sorunu

Mavi ekran hata kodu nedir?
  2. O

Ekran kartını takamıyorum

DÜŞÜK BİR İHTİMAL AMA M2 YUVASINDA VİDA VAR SANIRIM O ENGEL OLUYOR OLABİLİR Mİ? BİRAZ YÜKSEK GİBİ DURUYOR
  3. O

Ekran kartını takamıyorum

ÖN KISIMDAKİ METAL PLAKA KASANIN DIŞINDA KALIYOR OLABİLİR?
  4. O

Plak ve Usb bağlantılı pikap önerisi

Merhaba, İşinizi görebileceğini düşündüğüm ürün. https://www.hepsiburada.com/mikado-nostalgia-mn-p235-voyager-pikap-ahsap-usb-bt-3-5mm-auxinrcao-destekli-muzik-kutusu-p-HBCV00000F9WAK?magaza=Hepsiburada marka olarak kalitesine güvendiğim, ürün yorumlarından da anlayabileceğiniz üzere f/p ürünüdür
  5. O

Dün gelen sistemim 1sn açılıyor ekrana görüntü gelmeden kendini kapatıyor.

kasanın görselini paylaşır mısınız
  6. O

Laptop ne kadar masraf yaptırır

Geçmiş olsun öncelikle. Yaşadığınız şehir bile bir etken olmakla birlikte ortalama 2-3k civarına işlem olur diye düşünüyorum. Menteşe yuvası kırılmıştır muhtemelen parça değişimi yapılmadan çözülebilecek bir şey. Adaptörün de kablosunu değiştirirseniz maliyet bu civarlarda olur ortalama.
  7. O

Yavru muhabbet kuşu normal yem yer mi?

bunun yavruluğu kalmamış gibi ya :) bende 2 aylık vardı bir tane hiçbir sorun olmadan büyüttük kendisini normal yem ile
  8. O

Kablosuz Kulaklık Önerisi

1000₺ civarlarında telefon için kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? F/P
  9. O

Anakarttaki beyaz sivi

Lehim pastasının izi bu şekilde kalmaz. genelde termal macundan olur. Kullanıma engel bir durum yoksa çok kurcalamayın derim. :)
  10. O

Anakarttaki beyaz sivi

la ne abarttınız termal macun damlamştır o.O2
  11. O

Sıvı soğutmam ram yuvasını engelliyor

Eğer borular engel olmazsa ters takmayı deneyebilirsin. Powerboost yazısı ters olacak. Borulardan dolayı görüntü de hoş olmayabilir ama denemeye değer.
  12. O

H510M PRO-E ANAKARTA HANGİ İŞLEMCİYİ ALMALIYIM

https://www.hepsiburada.com/intel/islemciler-c-46?filtreler=soketyapisi:1200%E2%82%AC20Pin Yine de açıklamalarına bakın. 1200pin olan işlemcilere desteği olduğu yazıyor anakartınızın. Ona göre bir işlemci seçebilirsiniz
  13. O

H510M PRO-E ANAKARTA HANGİ İŞLEMCİYİ ALMALIYIM

1200pin işlemcilere bakabilirsin
  14. O

🔥İndirim Seçili Cep Telefonlarında 9 Taksit Fırsatı

Knka tablet almayı düşünyordum sadece youtube için "Infınıx Smart 9" olanı sipariş ettim. Ne kadar kötü çıkabilir ki? 5000₺ sonuçta :)
  15. O

İyi bir staj yeri bulamıyorum

1000 çok iddialı bir rakam :) ama her neyse Ispartadasınız sanırım. 250m2 arsa 400.000₺ en ucuzu şuan. 400.000/12 dersek aylık 33.000₺ gibi bir maaş alıp yeyip içmemesi lazım :D kelime oyunlarına gerek yok. Doğrudur yanlıştır tartışılır. Bol kazançlar dilerim...
Geri