İlk dronum olacak. Kayakta beni takip etmesini, güzel çekimler yapmasını istiyorum. Aslında mini 2 SE de olurdu ama 4K çekemiyor diye babam almayı düşünmüyoruz. Bu dronu da taksit seçeneği uygun geldiği için makul gördük. Ama almadan önce birkaç sorum var. Öncelikle uçuş izni konusunda...
Valla ben kendi rtx 2060'ı geçen sene 3k ya zar zor sattım kart ısınıyor diye. Yoksa o civarda rahat satılıyordu. Rx 5700 xt aldım 4k ya. Şimdi onun piyasası 5k civarında. Yani 5k ya kimse gidip de 2060 almaz rx 6600 ve 5700 xt varken.
Hocam bunlarda kronik bir sıkıntı var mı? Ses kalite olarak konfor olarak iyiler dimi. Orijinal değiller tabii ama kalitesi çöp değildir dimi? Satış sayısı fazla ve yorumlarda fazla. 4.8 puana sahip.
Arkadaşlar Aerocool 650W 80+ Gold KCAS serisi güç kaynağım var. Aldığımdan beri iki sorun yaşadım. İlk sorun her zaman olan bir sorun. Ben ne zaman güç kaynağını tuşundan kapatsam yani enerjisini komple kessem kulaklığa 15 20 saniyede bir anlık ışık gelip gidiyor. İkinci sorun ise birkaç defa...
Hocam ne açıdan baksanız sizin için iyi olur. Dediğim gibi 40 serisi yeni çıkmış bir seri ve am5 de çok geçmedi yakın zamanda çıktı. Eğer sistemi uzun süre kullanırsanız kim bilir 15 sene sonra bile anakart iyise yeni işlemciyle yolunuza devam edersiniz. 15 sene abartı ama ne demek istediğimi...
Sıkıntı yok zaten siz büyük ihtimal brişey yanlış yapıyorsunuz. Ben rx 5700 xt kullanıyorum amd nin belki yaşamış olduğu en sorunlu ekran kartı ben sorun yaşamıyorum aldığım günden beri.
Sürücüleri ddu ile kaldırıp yeniden kurun amd nin resmi sitesi üzerinden. Sorun büyük ihtimalle sürücü kaynaklı ve temiz bir format veya dediğim gibi ddu ile kaldırıp kurmak sorunu çözecektir.
PBO ve CBO kapalıyken CTR testinde işlemcimin silikonu Silver olarak, bunlar açıkken yani her şey oto ayarlıyken Bronze olarak gösteriyor. 1.425V da 4.4 GHz ayarlayınca cinebech hata verip kapanıyor. Normal kullanımda ise 4.3 GHz de 1.4V ile çalıştığını görüyorum hatta 4.2 GHz de 1.4V ile de...