Omerosman58 isimli üyenin son içerikleri

1. Omerosman58

MAX 1300 TL MAVİ SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

Sağ tarafta tuşlarının olması da önemli benim için :)
  2. Omerosman58

MAX 1300 TL MAVİ SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar, Konu da belirttiğim gibi mekanik oyuncu klavyesi önerilerinizi rica ederim max 1300 tl mavi switch olması benim için daha hoş olur. Teşekkürler şimdiden.
  3. Omerosman58

Ev interneti önerisi rica

Merhaba arkadaşlar, Şu anda evimde kullanmış olduğum internet türksat kablonet 2.4g ve 5g olmak üzere 2 hız seçeneği mevcut fakat 5g’ye bağlanabilmem için modemin yanında veya yakınında olmam gerekiyor 2.4g’ye bağlandığımda da aşırı derece de hız kaybı sosyal medya da gönderileri ve storyleri...
  4. Omerosman58

2 TB SATA SSD Mİ YOKSA HDD Mİ ?

m2 zaten takılı 512 gb oyunlar için istiyorum ssd 2 tb önerebileceğiniz bir link vs var mıdır ?
  5. Omerosman58

2 TB SATA SSD Mİ YOKSA HDD Mİ ?

Merhaba arkadaşlar, Konu başlığında belirttiğim gibi sata 2 tb ssd almak mı daha mantıklı yoksa 2 tb hdd mi ? Önerebilceğiniz fp olarak sata ssd veya hddleri de paylaşır mısınız ? Yardımınız için ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  6. Omerosman58

Sata ssd’mi hdd’mi ?

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için bütçe olarak 1300 TL'ye kadar çıkmayı düşünüyorum zorlarsak 1500 tl tabi fırsat ürünleri olursa da kaçırmak istemem
  7. Omerosman58

Sata ssd’mi hdd’mi ?

Peki önerebileceğin bir sata ssd var mı ?
  8. Omerosman58

Sata ssd’mi hdd’mi ?

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde standart 512 gb m2 ssd var ama yetmiyor 1 tblik sata ssd’mi yoksa sata ssd fiyatına 2 tblik hdd mi almalıyım ? Sistem veya oyun açma hızında hdd de çok yavaş kalır mı çünkü piyasa da 1 tblik sata ssd en aşağı 1.3-1.5 k olarak buldum yardımlarınızı ve yorumlarınızı...
  9. Omerosman58

The last of us açılmıyor

İ3 12100 f Pny rtx 3060 2x8 gb ram
  10. Omerosman58

The last of us açılmıyor

Merhaba arkadaşalar, The last of us yükledim fakat bir türlü açılmıyor görselde ki gibi beklemede kalıyor yardımcı olabilir misiniz ?
  11. Omerosman58

Hdd yeri nerede frisby fc 9320G

Anladım teşekkür ederim bilgilendirme ve yardımınız için 🙂
  12. Omerosman58

Teşekkür ederim yardımın için 🙂 1683059315 Peki rpmler çok fark ediyor mu 7200 ile arasında
  13. Omerosman58

Önerip al diyebileceğin hdd var mıdır paylaşırsan sevinirim
  14. Omerosman58

Ssd yazısını görünce hdd yazısı da olur diye tahmin ettiğimden sordum teşekkür ederim
  15. Omerosman58

Fotoğraf varsa atabilir misin herhangi bir yanlışlık yapmamak adına 1682970390 Reis daha almadım almayı düşünüyorum sadece ben biraz bolbolcuyum ssd standart 512 gb var adata
Geri