omerrfarrukacarr isimli üyenin son içerikleri

1. O

Sıfır Laptop Forum Üyelerine Duyurulur

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar selamlar, ciddi şekilde paraya sıkıştığım için laptopumu bu fiyattan satmak zorunda kaldım. Özelliklerini ve piyasasını biliyorsunuzdur zaten. Win 11 pro ve Office programları kurulumu yapıldı. Asla pazarlık teklif etmeyin, cihaz 1 haftalık gerçekten...
  2. O

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Şu anda hala indirimde mi ürünler? Ona göre alayım bende
  3. O

15000 Bütçeyle Laptop Önerisi

Teşekkür ederim.
  4. O

15000 Bütçeyle Laptop Önerisi

Merhabalar, bütçem 15000i geçemez, üstünü tavsiye etmezseniz sevinirim. Alt seviye laptoplarda pek bilgim yok, ders amaçlı öğretmen bir hanıma alacağız. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. O

Projelik Global Instagram Hesabı

Scriptlerle kendimde yapıyorum, vaktim olmayınca repostluyorum. Custom videoları hep kendim yapıyorum. 1693290850 Sana orijinal gelip gelmemesi önemli değil, senin fikrin önemli değil, gerçek olan önemli. Türk yok zaten sayfada, sayfa global ki 19 milyon aylık görüntülenme, 20k hikaye...
  6. O

Projelik Global Instagram Hesabı

Arkadaşlar merhaba, elimde 101K doğal takipçili, ortalama ayda 600$ kazanç getiren projelik bir hesap mevcut. 3 işle uğraştığım için vaktim olmuyor ve asıl istediğim şeyi yapamadığım için belki ayda 3000$ kazandıracak şeyi yapamıyorum. Boş soru sormayacak, ciddi alıcı varsa eğer konuşur pazarlık...
  7. O

tavuk döner miğdeme dokundu

Kardeşim çok geçmiş olsun, acile git serum takarlar en kötü mideni temizlerler. Bunları atlattıktan sonra doğruca Türkçe kursuna gitmeni öneririm.
  8. O

Fiyat farkı normal mi ve satıcı güvenilir mi?

Geçmiş olsun brom ama istisnalar kaideyi bozmaz lütfen hak yemiyelim :D
  9. O

Fiyat farkı normal mi ve satıcı güvenilir mi?

Asus Rog Strix şu an piyasada alabileceğin en iyi laptop kardeşim, monsterla niye aynı cümlede kullanıyorsun? Bak ben de kullanmak zorunda kaldım.
  10. O

En f/p fiyatlı 240 hz monitör

Saat 13.00da ki 5'in değeri şu an 10 olmuştur kanka
  11. O

Hangisi Daha Mantıklı(Mühendislik İçin)

Kullanacağın programlara, alacağın renderların büyüklüklerine göre çok değişkenlik gösterir. Ne yapacaksın, ne mühendisliği için kullanacaksın onları yazarsan daha kolay yardım edebilirler. Ayrıca meslektaşım laptopta bir pcdir.
  12. O

Bilgisayarda ki renderlar telefonda çok küçülüyor

Yani görüntü olarak çok küçülüyor ve izlenmiyor neredeyse. Yok mu hiç bilen?
  13. O

Bilgisayarda ki renderlar telefonda çok küçülüyor

Arkadaşlar selamlar. Hobi olarak Adobe Premier Pro öğreniyorum ve birkaç çalışmam var. Çalışmalarımın renderını aldığım vakit, telefonda boyutları çok küçülüyor. Bunun için çözümü bilen var mı?
  14. O

Sizce YKS' de Bu Sıralamayla Okunur mu?

Çevren varsa inşaat, jeoloji, harita, makine, elektrik mühendisliklerinden birini tercih edebilirsin. Çok fazla var çevremde saçma sapan üniversitelerden mezun olupta çok zengin olan.
Geri