ÖmerS isimli üyenin son içerikleri

1. ÖmerS

Bilgisayarımı satacağım sizce ne kadar eder ?

neden 64gb ram kullandın
  2. ÖmerS

ARC RAİDERS taslak (blueprint) takas konusu

birsürü ayar denedim en yüksek bu kadar alyor 1768307491 kelepir 5070 denk getirsem alcam gaming gecesinde falan
  3. ÖmerS

ustam oyuna 10 gün önce başladım vaşak bora kartal kurtsürüsü toro bunları bi türlü bulamadım çatışmalarda 90 fpsin üstüne çıkmıyor zaten stella pek girmiyorum
  4. ÖmerS

Merhaba arkadaşlar arc raiders oyununda bazı öğeleri ve silahları üretebilmek için önce taslağı bulup öğrenmemiz gerekiyor, bazı oyun içi satış sitelerinde bu taslakları 100-300 tl civarında satıyorlar fazladan bulunan taslakları takaslamak istediğim için konu açtım ve başkalarıda...
  5. ÖmerS

❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

python modeli bi tık ısınıyormuş 1767986173 stok 6 ya düşmüştü 2dk geçti tekrar 11 e yükseldi stoğu? o.O2
  6. ÖmerS

haftaya daha güzel marka gelirmi bu fiyatlarda acaba 1767985664 one gardaş
  7. ÖmerS

Almayı düşünüyorumda alınır mı nasıl marka olarak da?
  8. ÖmerS

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/gainward-geforce-rtx5070-python-iii-12gb-gddr7-192bit-gaming-ekran-karti-fiyati-77442/ BU ALINIR MI BU FİYATA
  9. ÖmerS

Çözüldü✓ Ekran kartımı yükseltmek istiyorum mevcut sistemim bunu kaldırırmı?

ustam cevabın için teşekkür ederim aydınlattın
  10. ÖmerS

yani yeni bi psu alıp sök tak vs hem masraf hem uğraş istiyor o yüzden bi kesinleştirsem hiç o topa girmeyeceğim
  11. ÖmerS

monitörüm 2k ve zaten oyunları 2k da oynuyorum 1767681227 psu yetermi sıvı soğutmam da var
  12. ÖmerS

merhaba arkadaşlar almak istediğim grafik kartı rtx 5070 imzamda sistemin mevcut ama psu yeterli olur mu merak ediyorum işlemci : Ryzen5 5600X kasa : ASUS TUF GT301 psu : ASUS TUF 80 PLUS 650W PSU mevcut grafik kartım: rog rtx 3060
  13. ÖmerS

RTX 3060 sistem nasıl geliştirilir?

10000 bin bütçeye yapılabilecek mantıklı bişey yok bence 2 sene daha kullan sistemi sat üste paraya koyup yenisini al, keza ben bu şekilde yapacağım
  14. ÖmerS

Steamde 30 dolar bütçeye oyun önerisi

ay başı maaş yatsın bi tane arkadaşa bitane kendime arc raider alacam
  15. ÖmerS

Bu monitör Alınır mı?

genellikle hangi oyunları oynuyorsun hergün valorant cs2 oynuyosan alınabilir
Geri