omerseven isimli üyenin son içerikleri

1. O

Fiat bravo 1.6 alınır mı?

anladım hocam sağolasın bu sekılde yaptıracagım
  2. O

anladım hocam tesekkur ederım son olarak ıyı bır ustaya baktırıp exper yaptıktan sonra baska bır sorun cıkarır mı dedıgınız gıbı genel olarak sogutuculu araclarda bu rısk var gerekırse degısmesı gerekn paracları sonrada degısebılırım bıraz daha pazarlıkda yapabılırım
  3. O

aracın contada sorun yok ztn alacagım sıra exper de yapacgım bunun harıcınde rısk barındırmaya devam eder mı
  4. O

hocam sanırım sız arac hakkında ıyı bılgıye sahıpsınız aracı uzun zamandır aynı kısıde 90 bınde agır bakımlar yapılmıs ancak yakın zamanda yag sogutucu arızalanmıs onu degısımını yapmıslar tabı suya yag sızdıgı ıcın aracı 4-5 kez ıcını yıkmaıslar kanalları yanı bu cok onemlı bır durum mu...
  5. O

eyvallah hocam tesekkurler cevap ıcın
  6. O

evet motorları dızellerle aynı sanırım
  7. O

evet baktıgım arac manuel yanı kaza bela olmadıgı surece bınerım dıye dusunuyorum onerebılecegınız baska arac var mı bu butceye
  8. O

ne gıbı sorunlar cıkarabılır kronık bır sorunu var mı bu aracın 1774525489 600bın cıavarına astralar var 180bınde hangısıne bakmak mantıklı olur sızce
  9. O

arabayı alacagım fıyat aracın koın hocam piyasa dediğiniz gibi zayıf ancak aracın kondısoynuna gore fıyatıda ıyı gıbı hemen satmayı da dusunmuyorum sorun olmazsa 2-3 sene bınerım dıye dusunuyourm
  10. O

yok hocam 1.6 2011 model
  11. O

500bin tl ye fiat bravo alınır mı 150binde sadece lokal boyalı araç nasıldır?
Geri