omertke isimli üyenin son içerikleri

1. O

Telefon DNS değiştirmek

Teşekkür ederim
  2. O

Telefon DNS değiştirmek

Merhaba mobil uygulamalarda reklam çıkmaması için DNS değiştirdim herhangi bir sorun olur mu?
  3. O

25k masaüstü bilgisayar önerisi

Yok monitör ve ekipmanlar harici 25k
  4. O

25k masaüstü bilgisayar önerisi

Selamlar. Max bütçem 25k. Sadece Minecraft oynayacağım ve günlük işlerini halledeceğim laptop istemiyorum.Bir öneriniz var mıdır?
  5. O

Yardım Mouse önerisi 1000tl

Teşekkürker herkese bakacağım bunlara da 1767554042 Bu claws daha mı iyi benim artıklarımdan? Çok anlamıyorum mouslerdan
  6. O

teşekkürlerr
  7. O

https://ty.gl/f8qr4kbs6n2am https://ty.gl/eryh997ibay3f İkisinin arasında kaldım hangisi daha iyi veya sizin öneriniz varmi
  8. O

Yardım Oyuna girerken laptop donuyor

merhaba. valoranta girmeye çalışıyorum oyuna tıkladığımda laptoptan hani usb takarız da cihaz giriş sesi gelir ya o ses geliyor ve 2 3 saniye donuyor oyuna öyle giriyor neden olabilir?
  9. O

Laptopu kaç ayda bir bakıma göndermem lazım

gayet memnunum
  10. O

Laptopu kaç ayda bir bakıma göndermem lazım

Dell g15 gaming oyuncu laptopuna sahibim,laptopu alalı 7 ay oldu ve hiç bakıma göndermedim,kaç ayda bir temizlettirmeliyim?
  11. O

Lise 3 ders için yok yazilma

Merhaba,bugün dersimiz 1 de basliyordu ancak hoca gelmediği için 3.20 de başlayacak ve 5.30 da bitecek eğer gitmezsem tam gün mu yok yazılıyorum,yarım gün mü
  12. O

Laptopun otomatik sadece ikinci ekran seçeneğine geçmesi

Merhaba,laptopu her açtığımda ilk olarak görüntü ayarlarında sadece laptop ekranı seçili olarak açılıyor ancak açıldıktan 3 4 saniye sonra laptop donup kendini sadece ikinci ekran seçeneğine alıyor böyle olmasını istemiyorum nasıl duzeltebilrim
  13. O

C# visual studioda sql bağlantı hatası

teşekkürler :) 1745355189 abi senin dediğini yaptım çalıştı ancak şifreleri kaydet butonuna basınca böyle hata veriyor
  14. O

evet,bende sevmiyorum çok karışık geliyor. 11 de bölüm dersleri kolay olur belki
  15. O

evet 10.sınıfım teşekkürler
Geri