omertke isimli üyenin son içerikleri

1. O

Meslek Lisesi 12.Sinif Staj Yeri Bulamama

bölüm şefine gidiyorum zaten ve sınıftakilerden çoğu tanıdık vs. ile girdi yani okul aracılığıyla bulan az kişi var bende zaten anlaştığım yere güvendim başka yere başvuru yapmadım vazgeçtikleri için şu anda bu durumdayım
  2. O

bilişim bölümündeyim
  3. O

Tamamdır teşekkür ederim
  4. O

Ararım. peki staj yeri bulmak için bildiğiniz bir site var mı örneğin kariyer.netten bulunabilir mi
  5. O

Okula gittim sormaya hiçbir hoca okulda değildi yazayım dedim kimse doğru düzgün cevap vermiyor kimse uğraşmıyor kısacası tatilde oldukları için
  6. O

merhaba bu sene 12.sinifa gecicem meslek lisesinde okuyorum uzun dönem staj yapmam gerekiyor biryer bulmuştum orası beni aldı normalde ama sonradan yan çizdi şimdi girecek biryer bulamıyorum çoğu firmaların kontenjanı dolmuş eğer açıkta kalirsam nolur?
  7. O

12.Sınıf Staj Sözleşmesi Hakkında

okul açılana kadar imzalatabilirsin
  8. O

Max 2500tlye Gamepad

merhaba fc26 oynamak için gamepad arıyorum bütçem 2500tl önceliğim PS düzeni onerebilceginiz gamepad var mi
  9. O

Bf4 ve 5 İçin Türkçe Yama

Merhaba bf4 ve 5 için Türkçe yama arıyorum düzgün bulamadım hep virüs riski veriyor bildiğiniz düzgün ve güvenli bir yana var mıdır?
  10. O

Max 2.500tl Gamepad Önerisi

Olur fark etmez
  11. O

Max 2.500tl Gamepad Önerisi

Merhabalar, PC için gamepad alıcam bütçem max 2.500tl genel olarak fc26 oynayacam öneriniz var mı ve linkteki gamepad iyi mi...
  12. O

Türk Telekom Altyapısi ile Turkcell Kullanılır mi

Merhabalar, evde internet turkcell kullanıyorum evde Türk Telekom fiber altyapısi var. Türk Telekoma geçmeden fiber kullanabiliyor muyum?
  13. O

Chat Gpt'nin Korkutucu Özelliği

14. O

Telefon DNS değiştirmek

Teşekkür ederim
Geri