Ön ve arka kasa fanları için düz, max ve pro arasından hangi p12 modeli alınır? Pro cok sesli diyen var ama düz modeli de iyi degilmis cart curt . Bilgisi olan var mı?
5070ti gaming trio icin inno3d 39k iken 10k üste vermeye değer mi ? Nerden baksan 3 4 yıl kullanılacağını dusunursek. Gerçi stok da gozukmuyor simdi ama arada yenilenebiliyor gibi gordum
-Seçili MSI ürünlerinin, Kampanya sayfasında belirtilen seçili satıcılardan/online satıcılardan/ online satıcılardan satın alınmış olması gereklidir.
-Ürünü satın aldığınızı ispatlayan belgeleri MSl'ın onayına gönderin. Belgeler arasında, ürün üzerinde model seri numarasını açıkça gösteren bir...
Ben " yeni gibi" seklinde aldigimda elime gelen urunde hem olu piksel hem de isik sizdirmasi vardi, bir de urun sifir gibiydi. G65b iadeleri sanirim ozellikle sorunlu urunler oluyor. Ips'in renkleri de daha iyi geldi gozume
Merhaba iyi günler.
Soldaki monitör VA Samsung G65B sağdaki monitör ise IPS ASUS V27aq5a modeli ve iki ürün de yeni.
Fotoğraflardan incelediğimde sanki VA panel özellikle siyahları IPS modele göre daha az doğruluk ve glow ile veriyor gibi geldi, tam tersi olması gerekmiyor muydu?
Referans için...
Gamegaraj üzerinden sistem almayı düşünüyorum ama bazı parçaların kalitesinden emin olamadım.
Anakart: Biostar B650MT
Bellek: 2×16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46
Depolama: Crucial P310 1TB M.2 SSD
Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Ya da
XPG Lander...