omerto isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro 120mm PWM - Fan (Black) 402,75 TL

Ön ve arka kasa fanları için düz, max ve pro arasından hangi p12 modeli alınır? Pro cok sesli diyen var ama düz modeli de iyi degilmis cart curt . Bilgisi olan var mı?
  2. O

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

5070ti gaming trio icin inno3d 39k iken 10k üste vermeye değer mi ? Nerden baksan 3 4 yıl kullanılacağını dusunursek. Gerçi stok da gozukmuyor simdi ama arada yenilenebiliyor gibi gordum
  3. O

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Amazondan uzerinden alıp steam kodu gelen var mı?
  4. O

Edifier R1280DBs Bookshelf Hoparlör ( soundbar alternatifi) 7700 TL 9 Taksit

Mr3 nasıldır ki buna kıyasla?
  5. O

❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT PULSE, 31,499 TL. 6 TAKSIT. HB KARTA 10 TAKSIT🔥🔥🔥🔥

Var mı alan? Bakınıyorum emin olamıyorum
  6. O

❌İndirim Bitti! Asus USB-BT540 USB Adaptör Bluetooth 5.4- 209 TL

Bu mu yoksa tp link'in ub500 modeli mi daha iyidir, bilgisi deneyimi olan var mı?
  7. O

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

-Seçili MSI ürünlerinin, Kampanya sayfasında belirtilen seçili satıcılardan/online satıcılardan/ online satıcılardan satın alınmış olması gereklidir. -Ürünü satın aldığınızı ispatlayan belgeleri MSl'ın onayına gönderin. Belgeler arasında, ürün üzerinde model seri numarasını açıkça gösteren bir...
  8. O

Vatanda ekran kartlarında sepette %15 indirim

Xt olmayan 9070 pulse icin ne diyorsunuz 25.400 gozukuyor
  9. O

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben " yeni gibi" seklinde aldigimda elime gelen urunde hem olu piksel hem de isik sizdirmasi vardi, bir de urun sifir gibiydi. G65b iadeleri sanirim ozellikle sorunlu urunler oluyor. Ips'in renkleri de daha iyi geldi gozume
  10. O

Monitörlerim sorunlu mu? G65B vs IPS

Merhaba iyi günler. Soldaki monitör VA Samsung G65B sağdaki monitör ise IPS ASUS V27aq5a modeli ve iki ürün de yeni. Fotoğraflardan incelediğimde sanki VA panel özellikle siyahları IPS modele göre daha az doğruluk ve glow ile veriyor gibi geldi, tam tersi olması gerekmiyor muydu? Referans için...
  11. O

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

G65b aldık ama her yerde kronik sorunları yazılmış üstüne bir de iade ürün olunca düşündürüyor. Kullanan,tecrübesi olan yazabilir mi?
  12. O

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5070 Sistem 41.968 TL - Vade Farksız 3 Taksit

9070xt'li bir sistem var 53'e, b650m-r ve cl34 ram seçince 49'a geliyor. Parcalar nasıldır bilgisi olan var mı? Alınır mı?
  13. O

Sistem bileşenlerinin kalitesi nasıldır?

Gamegaraj üzerinden sistem almayı düşünüyorum ama bazı parçaların kalitesinden emin olamadım. Anakart: Biostar B650MT Bellek: 2×16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 Depolama: Crucial P310 1TB M.2 SSD Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Ya da XPG Lander...
  14. O

🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim!

Sistemlerdeki diğer bileşenlerin kalitesi nasıldır? Anakart Biostar B650MT AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Ram: 2×16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 Depolama: Crucial P310 1TB M.2 SSD Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Ya da XPG Lander 500 650W oluyor...
  15. O

Gamegaraj Hepsiburada üzerinden sistem önerisi

Hocam merhaba Şu an attığınız link 49 bin gözüküyor, siz aldığınızda kart kampanyası olmadan ne kadardı? Hayırlı olsun bu arada.
Geri