ÖmerUğur isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Logitech G 903 fare tekerleği sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar arkadaşım hediye logitech g903 getirmiş yurt dışından ama fare tekerleği çok sallanıyor daha önce kullanan oldumu olduysa bu sorunla karşılaşan biri varmı
  2. Ö

havit h2002p kualaklık ses açma kapama tuşu çalışmıyor driver mı indirmem lazım

havit h2002p kualaklık ses açma kapama tuşu çalışmıyor driver mı indirmem lazım
  3. Ö

bütün oyunlarda düşük fps alıyorum

Yardımcı olabilecek birisi varmı
  4. Ö

bütün oyunlarda düşük fps alıyorum

Merhaba arkadaşlar dün bununla ilginli konu açmıştım rtx 2070 de god of warda 60 üstü fps alırken bir anda 50 fpsyi geçemez oldum tavsiye üzerine arkadaştan ryzen 3600 işlemciyi taktım soorun aynı napabilirim
  5. Ö

Çözüldü✓ rtx 2070 düşük fps alıyorum

teşekkürler hocam
  6. Ö

aynı işlemciyle 2 gün öncesine kadar 60 70 fps alıyordum başka yöntemi varmı
  7. Ö

1080p ultra ayarlar ve 2400g işlemci var
  8. Ö

Merhaba arkadaşlar rtx 2070 god of warda 45 fpsnin üzerine çıkmıyor sorun nedir anlamadım gitti yardımcı olurmusunuz
  9. Ö

Çözüldü✓ crıtıcal process dıed windows 10

Eyvallah reis sağolasın yardımcı oldun başka sitede konu açtım kimse yazmadı
  10. Ö

Bende öyle düşün tek taktığımdada PC açıldı anlamadım minidump oluşturcaktım onu nasıl yapılacağını bilmediğim içi ellemedim
  11. Ö

Onu resmini almak için Ramo taktım ama PC açılmıyor kendi kendine kapanıyor
  12. Ö

Sistem 2018 de almıştım şimdi yeni ram almıştım hepsini takınca hata veriyordu habire tek tek denedim ilk aldığım ramde sorun çıktı şuan 3 ramı kullanıyorum ama aklıma takılan hepsi aynı marka model neden oldu anlamadım
  13. Ö

1706133652 Maalesef erişemedim minidump için bende format attım sonra tektek ramleri denedim eski ramlerden birini takınca PC kendi kendine reset atıyordu onu çokardım düzeldi
  14. Ö

S.a arkadaşlar crıtıcal process dıed windows 10 hatası alıyorum güvenli modda denedim ama olmadı yardımcı olabilecek biri varmı
Geri