Sipariş verdim bile hocam asrock anakart var bende bios arayüzü felan çok kaliteli gelmedi birde asus deneyelim almışken kaliteli olsun ileride yükseltme yapılacak çünkü
1704572915
Swft olan modelden sipariş verdim inşallah sıkıntı çıkmaz
Sistem toplayan kanalların çoğu xfx markası kullanıyor ama internette çok karasız bırakan yorumlar gördüm bu kart 2k oyun oynamak için uygunmudur r5 5600 işlemci var şimdilik ilerleyen zamanlarda yükselecek şimdilik bu
Hdmi ile bağlantı yaptığımda vardı ama dp ile bağlandığımda çok çok az kaldı hiç rahatsız etmiyor va panel alacaksan ghosting olur önemli olan ne derecede olduğu görüntü kalitesi benim hoşuma gitti şahsen
Ben kendim kullanıyorum g5 2k modelini 2 tane aldım hatta Kasım indirimlerinde media marktan almıştım ben görüntü kalitesinden felan gayet memnunum hdmi ile kullanmanı önermem dp ile bağlanacaksan mantıklı bir değişim
Marka takıntım yok hocam xfx bence yeterli kalitede birde gaminggen.tr taksite çok fazla fark bindiriyor orayı tercih etmiyorum sinerji yada tebilon önerin için teşekkürler
1704456093
Siteye pc hocası felan sistem videolarını çekmişti mert bayantemur'da tebilonla sistem yapmıştı güvenilir bir...
https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-rx-6700-10gb-asrock-b450m-hdv-xpg-16gb-adata-512gb-ssd/
Anakart asus b550 olacak başka yükseltme yok ileride yapılır 2k oyun oynamak için sizce nasıl
1704450672
Ekran kartı rx6800 16gb bu arada başlıkta yanlış yazıyor