Havit TW970 aldım aşırı iyi fiyatına göre 1100 tl ye aldım, soundcore 4000 tllik modelini kullanıyorum neredeyse aynı sese sahipler. Ayrıca wireless i var, bedava bu fiyata. Bluetooth dongle ile bağlayınca bilgisayarda ses kopmaları oldu ancak wireless dongle ile bağlayıncasorun yaşamadım. 20 ms...
Ben de arıyorum ancak kulaklık kısmının deri olmasını istemiyorum, muhakkak soyuluyor ve berbat hale geliyor. Bir de 2025 yılında kablolu ürünler... Kablosuzluğun keyfini tatma vakti geldi bence.
Giriş yerlerinin zeminde olması aşırı kötü özellikle kasayı yere koyacaklar için. Direkt olarak delikler tozlanır ve kablo falan takmak işkence hele bilgisayarı başlatmak... Anca masanın üzerine koymak lazım
Önerileriniz için teşekkürler
Hayırlı olsun, durumu nasıl memnun musunuz şu an, takibe aldım ben de indirime girerse alabilirim.
1739819181
HyperX Cloud III modeli bu mu
Satıcıyla iletişime geçtim, bana yeni psu gönderdim, taktım ve kernel hatası çözüldü. Ancak ara ara takılmalar ve droplar devam ediyor. Rahatsız edici düzeyde değil ama kuşkulandırıcı. Sanki bir gün bir anda takılacak ve bir daha açılmayacak hissi verir. Uygun fiyata da aldığım için iade etmek...
Hocam format attım, biosu güncelledim, ddu ile ekran kartı driverlarını silip yeniden bile kurdum. Ancak durum hala aynı. İlk başlarda bıraksam 300 400'e çıkan fps değerlerim sadece 1 ay gibi kısa bir sürede 180 civarında geziniyor. Satıcı ısrarla hiçbir problem olmadığını belirtti sistemde, ben...
Selamlar dostlar, ben de bu forumdaki bir çok insan gibi teknolojiye ilgiliyim ve bilgisayar toplama dönemindeyim. Onlarca bilgisayar toplama videosu izledim, yüzlerce burada açılmış konuları okudum, başka forumlarda da gezindim ve şunu gördüm ki Dünya üzerinde yapılmış hangi toplama bilgisayarı...
Hocam işlemcileri araştırdığımda red*it gibi sitelerde, çoğu işlemcinin halihazırda sorun verebildiğini, önemli olanın BIOS ayarlarını güncel tutmak olduğu yazıyordu. Hatta i7'lerin i9'lara nazaran daha stabil sistem performansı verdiğine de rastlamıştım. AMD yerine Intel seçme sebebim render...
Selamlar dostlar, orta-üst segment bir bilgisayar toplamak için gerçekten uzun süre araştırma yaptım. Öğrenmediğim şey kalmadı gibi. Ancak deneyim her şeydir. Bu yüzden siz deneyimli arkadaşlara topladığım sistemin uyumlu olup olmadığını, fiyat-performans açısından iyi değerde olup olmadığını...
Dostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.