Merhaba öncelikle sistem bilgilerim :
4060Ti 16 GB 3 fan
i5 12400F
8x2 3200 mhz bellek ( 3200 de çalışıyor)
Tüm sürücülerim güncel bios hiç güncellemedim. Bu videoyu izledim ve PUBG ortalama aldığı FPS değerlerini ben maksimum olarak bile alamıyorum. Ortalama olarak 100-120 FPS ile oynuyorum...
FPS oyunları çok fazla oynamıyorum o yüzden rapid trigger benim için bence fazla önemli değil. Ben gerçekten ses aşırı hoşuma gittiği için istiyorum. Sadece ses kıyasladığımızda bu tok sesi en fazla hangisinde alabilirim.
Beyler böyle iyi klavye mouse ayırt etmekten hiç anlamam. Karşıma bu tok sesli klavyeler çıktı ve bayıldım. Aula F75 önerdiler bu ses için. Fakat her yerde stok bitmiş. Amazon’da bulabildim. Bu switchte bu sesi alabilir miyim? Ayrıca güvenilir mi...
Hayır herhangi bir arama yapmadım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi GameBar tekrar denedim OBS'den daha iyi ama sonuç olarak hala kötü kalite var. Ultra ayarlarda oynayıp bu kadar kötü kayıt almak çok saçma ve sinir bozuyor.
Arkadaşlar BeamNG videosu çekmek istiyorum. OBS ve Nvidia ShadowPlay ikisinde de tüm ayarları denedim fakat kayıt sonrası kaliteli bir görüntü elde edemedim. 100000 bit hızına kadar çıkardım fakat hala bulanık bir görüntü alıyorum. bu videodaki gibi kaliteli bir görüntü almak için ne...
14 Pro Max kullanıyorum. TFT oynuyorum fakat 30 fps limiti fazlasıyla tat kaçırıyor. Dün arkadaşımın iPad’i ile oynayınca böyle bir limit olmadığını gördüm. Telefonda da bu limiti kaldırmanın bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
1.500.000 TL gibi bi miktar olduğunu düşünecek olursak aylık yurtdışı minimum 300 bin izlenme alan bir uzun video konseptli YouTube kanalı oldukça iyi gelir elde etmez mi?
Aklıma çok değişik bir fantezi geldi yurtdışında yapmak için. 3-4 milyon bir işe bağlamak yerine sadece YouTube’a girecek kadar 1000 tane bilgisayar alınıp 1000 ayrı internet bağlatıp hepsinden YouTube kanalımıza atacağımız 1-2 saatlik RPM yüksek kategoriden videoları izletsek kazanç nasıl olur...
Piano uygulamalarından midi videoları paylaşıyorum
1715184863
Elbette fakat sorun o değil zaten 2500 izlendi mesela en son videom 2-3 saat sonra 1 saniye içinde 13500 e yükseliyor 0 etkileşim ile bot basılmış gibi bunun sebebini soruyorum