omerys54 isimli üyenin son içerikleri

1. O

20-30k arası android telefon önerisi

bi kaç yıl gider mi reis
  2. O

reis 14t ye de fiyat uyuyor sence alınır mı
  3. O

s.a öncelikle elimde ki telefon çok eskidi iş için kullanıyorum, aldığım telefonu da 6-7 sene kullanırım. böyle uzun süre kullanabileceğim kamerası yeterli android bi telefon önerirseniz sevinirim.
  4. O

FC25 player lock yapamıyorum

FC25 de iki analoga aynanda bassam da player lock asla yapamıyorum sebebi nedir platform: pc gamepad:logitech f310
  5. O

FC 25 tam ekran olmuyor yardım

beyler hallettim, çok saçma bi' sebepten yapamıyormuşum söylemeye bile utandım
  6. O

Denemedim denerim şimdi
  7. O

3 ekran kullanıyorum. Oyunu açtıktan sonra oyunun olduğu ekran sağda ki ekranıma geçiyor ama oyun ana ekranda kalıyor fakat görüntüsü 3. resimde de gözüktüğü gibi gelmiyor. Oyun açıkken başka bir yere basınca ekranlar düzeliyor, oyun pencereli şekilde ana ekrana geliyor fakat oyunu...
  8. O

FC 25 epicten indirdim steamdan alsam açılır mı?

epic games den ea play almıştım orada 10 saatlik deneme sürümünü oynamak için fc 25'i yükledim. şimdi steamdan alsam oyun açılır mı? 1735058969 cahiliz diye ne gülüyon @Tkoc1234
  9. O

Max 3.8k 144-180 hz arası monitör tavsiyesi.

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fif-d-23-8-200hz-1ms-300nit-fast-ips-hdmi-display-port-freesync-g-sync-full-hd-monitor-pm-HBC00004PY6SA 200tl koyabilirsen bu
  10. O

EA FC 25 daha indirime girer mi?

stajyer maaşıyla spor salonuydu yemeğiydi falan derken başka şeylere kalmıyor çok hocam
  11. O

EA FC 25 daha indirime girer mi?

fc 25 şuanda epic games de 1k tl ye düşmüş bundan daha düşük bi fiyata iner mi 1k fazla geldi
  12. O

ÇOK ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

max fiyatım 5k bu 2 monitörü buldum öneriniz varsa atabilirsiniz Casper Excalibur monitör Asus TUF monitör
  13. O

Gameon GOPS24180IPS 24" alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gameon-gops24180ips-24-0-5-ms-full-hd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,234172339.html bu monitör alınır mı çok bütçe arttıramam
  14. O

max 17k okul için laptop önerisi

sağolun
  15. O

max 17k okul için laptop önerisi

usta sıfır alıcam evet. iş ve okul için ama 2050 eski kalmaz mı usta
Geri