omes isimli üyenin son içerikleri

1. O

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Geldi fanboyların biri. bilgisayarları kötü ama trolleri her yerde.
  2. O

Asus rog ve game garaj

2 si arasında nasıl kaldın biri asus diğeri game garaj ? insan ferrari ile şahin arasında nasıl kalır !
  3. O

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

msi raider 18hx 9950x3d rtx 5090 boşta anakart sıcaklığı 60 yüktse ise 80 ben iade ettim. kimse aldığı ürüne kötü demiyor çok garip bir milletiz memnun olmasakta sonuna kadar savunuyoruz elimizdekini. gamegaraj bir işbirliği mağdurluğudur. çoğu infulencer a ekmek kapısıdır game garaj gerek...
  4. O

Oyun için Laptop Alacaklara Önerim

Laptop satın almak isteyenler genelde kararsız kalıyorlar bunda fiyatların sürekli dalgalanması en büyük faktör. Madde madde özetleyecek olursak öncelikle alma amacınız ve göz ardı edeceğiniz detayları sıraladım. Laptop yapısı itibariyle tüm bileşenlerin dip dibe çalıştığı mobil bir cihaz...
  5. O

18" Laptop Çantası Önerisi

bende msi raider 18hx aldım çanta olarak da bunu aldım gayet memnunum su geçirmez. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-bp1800-gaming-18-notebook-destekli-oyuncu-sirt-cantasi-p-HBCV00008TLRK3?magaza=Hepsiburada
  6. O

Güncel OLED önerisi görüşleriniz

mini led öneririm
  7. O

Asus ROG Strix VS Game Garaj Slayer

Bence o bütçelerde arayış içerisindeyim game garajın termal açıdan berbat olduğunu inceleme videolarında yola çıkarak söyleyebilirim
  8. O

Lenovo LOQ 13650HX RTX 4060 alınır mı ?

lenovo da sol menteşe sorunu var termal incelemeleri izlersen cihazın en sıcak noktalarından biri sol menteşe bölgesi sıcak havayı oradan atıyor.
  9. O

170000 tl bütçe laptop önerisi

85-90 dereceler çok fazla değil mi hemen hemen tüm modelllere baktım hepsi+80 de çalışıyor sürekli kullanımda gerek fan sesi olsun gerek sıcak hava üflemesi olsun büyük sıkıntı
  10. O

Legion Pro 7 Intel Core Ultra 9 275HX 32GB 1TB SSD RTX5080 Freedos 16" WQXGA bütçemin içerisinde termal açıdan iyi midir bilmiyorum.
  11. O

Selamun Aleyküm arkadaşlar. işim gereği cad/cam ve kodlama yapıyorum. Aktif oyun da oynuyorum Dota2 gibi. Hem işte hemde evde kullanacağım için her işimi görsün istiyorum. Tek kriterim var mümkünse işlemcisi ve ekran kartı serin çalışan termal açıdan iyi bir model arıyorum. Aktif kullandığım...
  12. O

Gamegaraj Slayer Intel Core Ultra 9 275HX vs AMD Ryzen 9 9955HX3D

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar. Abdullah'ın son atmış olduğu Slayer inceleme videosundan sonra laptop almaya karar verdim. Yaklaşık 5 senedir Lenovo Legion Y520 kullandım ve beni gerek Cad/Cam gerekse oyunlarda üzmedi. Artık yenileme vakti geldi. Laptop arayışı içine girmişken piyasada tüm...
Geri