OMFAPO isimli üyenin son içerikleri

1. OMFAPO

LOL için Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, hali hazırda 32" Samsung Odysey monitörüm var. Hem büyük hem indirimli diye alıvermiştim cahillik işte. LOL oynamaya çalışıyorum (kendi çapımda) fakat büyük monitörde ciddi takip sıkıntısı çekiyorum. Bu işin bilen kardeşlerim acaba LOL için uygun boyut nedir yani bu işin...
  2. OMFAPO

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Liseden mezun olduktan sonra çalışmadığım her dakika aile evinde yediğim her lokma eziyet gibi geldi bana, nasıl bu kadar rahatsınız anlayamıyorum. Yargılamak için konuşmuyorum fakat adam gibi bir okul/bölüm okumadıkça 20 yaşındayım çalışmıyorum demeye utanırdım. Ya motorunu sat ya da motorunla...
  3. OMFAPO

Çözüldü✓ 7500f için kule tipi soğutucu önerisi

Ben Thermalright Frost Commander 140 kullanıyorum hocam memnunum çok şükür
  4. OMFAPO

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 985₺

32 inçe olur mu hocam bu
  5. OMFAPO

Yeni ekran kartı almam gerek

Hocalarım öncelikle yanlış anlattıysam veya yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, Hali hazırda kullandığım ekran kartının chipseti, serisi veya başka birşeyiyle çok fazla alakadar değilim dediğim gibi ikinci el aldım. He bu ekran kartı üzerinden herhangi bir markaya düşmanlıkta yapmıyorum. Ben tüm...
  6. OMFAPO

Hocam intelin stabil olmadığını güncellemelerde problemler yaşattığını sizin gibi bir çok kişiden duyduktan sonra vazgeçtim. Sizler kadar iyi bilemiyorum kusura bakmayın fakat 5060'ın yüzlerce farklı modeli var bunlardan en çok tutulanı hangisi en sorunsuz sıkıntısız olanı? 1764329646 Sizede...
  7. OMFAPO

Hocam intel arc hakkında düşünceniz neler
  8. OMFAPO

Hali hazırda XFX 6800 Merc ekran kartı kullanıyorum. (2. el almıştım) Ekran kartımın çok verimli çalışmadığını düşündüğüm için bir kere bakım yapan bir yere bakıma yolladım fakat durup durup fan açmalar, çok sesli çalışmalar beni bu ekran kartından bayağı bir soğuttu. Sizlerden talebim, çok...
  9. OMFAPO

🔥İndirim 🔥Samsung Odyssey 32" 1 ms 4K Pivot IPS 144 Hz - 21.999,00TL🔥

Geçen sene bugün almışım hocam. Fiyat olarak şuan çok uçuk geldi. He monitörü sorarsanız on numara beş yıldız.
  10. OMFAPO

❌İndirim Bitti! 8.999₺ Samsung Odyssey G5 32'' IPS 180 HZ 2K Pivot

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bu modeli herhangi bir ghost problemi yaşamadım
  11. OMFAPO

Tablet önerileriniz hakkında

Hocam çok teşekkür ederim
  12. OMFAPO

32" monitör için stand önerisi

Merhabalar, Samsung 32" Odyssey G5 2K 1Ms 180hz monitörüm var. Daha demin sıcak fırsatlarda paylaşılan 3700tl'ye satılan bir bilgisayar masası aldım. Bu monitör için monitör standı önerisinde bulunabilir misiniz?
  13. OMFAPO

Değerli yorumlarınızı bekliyorum
  14. OMFAPO

Düşünceleriniz için teşekkürler fakat böyle kalemdir klavyedir paket olarak satılan bildiğiniz iyi modeller var mı ayrı ayrı almaya kalkınca astarından pahalıya geliyor
  15. OMFAPO

Merhabalar eşime tablet alacağız, max bütçemiz 25K. Eşim bu tableti zoom üzerinden canlı derslere katılmak ve bu canlı derslerden aldığı notları tutmak için kullanacak. Tercihimiz klavyeli ve kalemli tabletlerden yana. Tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarını ve önerilerini bekliyoruz.
Geri