OMNCN isimli üyenin son içerikleri

1. OMNCN

Pasaport Ücreti Taksit Oluyor Mu?

Ayın enparalısı olmak gerekiyor mu? 1789415837 14000 küsür tutuyor taksit imkanı varsa tabi kullanacaz
  2. OMNCN

Pasaport Ücreti Taksit Oluyor Mu?

Gençler ilk kez pasaport çıkarttıracağım bunun ücretini vade farksız taksit yapan banka var mı?
  3. OMNCN

🔥İndirim Nıvea Men Erkek Sprey Deodorant Black&White 🔥🔥 59 TL

Sarı leke karşıtı diyor umarım öyledir kaç yıldır siyahını ve mavisini kullanıyorum ter problemi yok ama kıyafetlerde leke bırakıyordu
  4. OMNCN

iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

Telefonun tek tuşuyla evime ışınlanamadığım sürece 200k para vermem.
  5. OMNCN

Apple Tüm iPhone Modellerine Zam Yaptı

Şuan tüm siteler yapar zaten 3-4 gün sonra satış olmayınca fiyatları geri çekerler
  6. OMNCN

Apple Tüm iPhone Modellerine Zam Yaptı

Piyasa zaten durgun, sıfır telefona taksit imkanı da yok, ellerinde bolca stok da var bence zam çok yansıtılmaz
  7. OMNCN

80k Bütçe iPhone Telefon Önerisi

Kendi cihazımı 35 e satacağım düzden ziyade biraz pro modeller kafamı karıştırıyor 15 pro max ve 16 pro max bakıyorum ikinci el aralarında 20k fiyat farkı var 15 pro max le 17 arasında kaldım 1788088422 s26 ultra güzel cihaz ama samsung düşünmüyorum iosdan dolayı şuan f/p olarak 15 pro max 17...
  8. OMNCN

Düz 17 ile Pro modeller arasında kaldım
  9. OMNCN

80k ya temiz bulmak zor gibi
  10. OMNCN

80K' ya kadar iPhone telefon arıyorum sıfır ya da ikinci el olabilir. En mantıklı seçenek ne olur sizce
  11. OMNCN

Sistemim Ne Kadar Eder?

Vatandan almıştım 8 aylık sistem kutuları ve garantileri devam ediyor. Sizce ne kadar eder? -Intel Core i5 14400F Soket 1700 2.5GHz 14. Nesil 20MB Önbellek 10nm İşlemci -MSI PRO H610M-E DDR5 INTEL H610 Soket 1700 5600MHz(OC) M.2 Anakart -ZOTAC GeForce RTX 5060 TI GAMING TWIN EDGE 16GB GDDR7...
  12. OMNCN

30.000 TL'ye Kadar Notebook Önerisi

30k'ya kadar notebook düşünüyorum genelde metin2 oynuyorum film izliyorum bütçem esnek tavsiye bekliyorum gençler
  13. OMNCN

Silinsin

silinsin
  14. OMNCN

Öneri Telefondan Para Kazanmak Mümkün Mü

Günümüzün trendi hırsız olmak, arsız olmak, namussuz olmak bunları yapan herkes para kazandı bu memlekette
  15. OMNCN

🔥İndirim Paen %10 Kod Tshirt 449tl + Bel Çantası Hediye

Ürünler geldi kumaşı bir halta yaramaz buradaki arkadaşlar karton giymeyi seviyor sanırım böyle pamuklu tişört mü olur hepsini iade ettim
Geri