merhaba arkadaşlar benim kasamda coolor master 650w 80+ gold psu var şuanda 5600xt ekran kartı takılı 8 pin girişli fakat arkadaşım 5700xt ekran kartı gönderiyor bana fakat 8+8 pin girişliymiş bu nasıl olcak bu psuda ek pin kablosu falan var mı nasıl öğrenicem
Merhaba arkadaşlar iyi sisteme sahibim fps değerlerim 200 üstünde ve fps drop yaşamıyorum vsync açık kapalı gibi basit şeyleri denedim hiç biri olmuyor oyunu oynayabiliyorum ama özellikle sağa sola dönünce anlık ekran takılması yaşıyorum 5600xt ekran kartım var ryzen 5500 işlemcim 16 gb 3600 mhz...
Msi gaming x e kadar bütçem yetiyo hocam gerçi rog strix le arasında çok fiyat farkı yok sanırım
1609343100
Rog strix şuan 3100 media markta gaming x 3500
1609343135
Pardon vatan da 3100 rog strix
Hayret herkes 2060 der diye bekliyordum şaşırdım açıkçası :D 5600xt benim de işime gelir fiyst olarak da daha iyi sapphire xfx ya da msi modellerine bakıcam o zaman saolun
Arkadaşlar yayın ve oyun Bilgisayarı topluyorum fakat bitek ekran kartında karar veremedim sizce hangisini neden tercih etmeyelim? Ve model olarak ne önerirsiniz
bu monitöre askı aparatı arıyorum fakat vesa uyumlu olmadığı için başka nasıl halledebilirim bu sorunu bi türlü bulamadım bilen eden varsa ve yardım ederse çok sevinirim.