ömür35 isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Sistemim Yandı Ne Yapmam Gerek

Bu yanan kardeşimin sistemi benim PSU taktım volo oynadım , dayling night felan oynadım sonra bu PSU geldi koblolamayı yaptım ve klips yerine oturdu start verdim ve ne olduğunu anlamadan kule tipi fanı RGB yanıp söndü , çok yüksek bir ses geldi ve sonra Dumanı görünce sistemi kapatım firmayı...
  2. Ö

Sistemim Yandı Ne Yapmam Gerek

drr4 Asus marka anakartım vardı sistem çalılıyordu bir sorunu yoktu ilk zamanlar colormastter v3 Gold plus 850wat ile çalıştırdım sonra kardeşim kendi PSU alınca taktım start verdik kule tipi soğutucunun fanı yanıp söndü anakarttan mı veya fandan mı bilmiyorum bir yüksek ses geldi ve anakartın...
  3. Ö

🔥İndirim MSI Psu Mag A650bnl Whıte 650w 80+ Bronze Power Supply 2.374

Sistemin çok fazla güç çekiyorsa normaldir ama yok invidya + düşük işlemciyse yük altında bağırması sıkıntı baba
  4. Ö

Ekran Kartım Ağrızalı mı ?

Ddu yaptım , bios ayarlarını yaptım ama sistem görüntü almıyor , zaten kart benim kartım kardeşimin sistemine şimdilik taktım volo felan oynasın diye
  5. Ö

Daha dün 1 paket aldım bitti bende diyorum bunları kim içiyor 😂😂
  6. Ö

Abi bir şey diyeceğim , kardeşime drr4 sistem topladım sadece ekran kartı kaldı ve elimizde HD 6350 512 MB bir ekran kartı takarak 2. El rayzen 3 1200 , 2. El 8+8 drr4 ramleri ve 0 anakartı test ettim elimde bulunan eski monitörle sistem açıldı Steam felan yükledim neyse ekran kartından dolayı...
  7. Ö

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Para yok para yok 😂😂😂
  8. Ö

Psu Önerisi - Rx9070xt ve R7 7800x3d

Bende colormastter v3 Gold plus 850wat PSU var bütçem yetiyorsa ve gözüne ve zevkine uyarsa düşünebilirsin bence güzel bir model
  9. Ö

2. El Işlemci Aldım Sanırım Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

Bende geçen rayzen 3 1200 aldım 400 TL ye böyleydi yapay zekaya attım normal dedi ama daha sisteme takıp çalıştırmadığım için bilgim yok tam umarım dolandırılmam
  10. Ö

(3al 2öde) Tuncmatık Tsk19022 Enerji Koruma Prizi 1050 Joule İkili

Bende bbir tane vvar akım korumalı priz teknosadan aalmıştım ve zaten 1 tane alıp 3 lü priz takarsan yeterde artıyyor 3 tane alan kişi millete hediye etmek için alınır gibi
  11. Ö

❌İndirim Bitti! Ddr4!! Gskill Ripjawsv 8gb 3200mhz Cl16 1.699,11 ₺ 🔥

Daha dün 2. El den aldım 8+8 2500 TL ye indirim geliyor , 🥲
  12. Ö

Yardım 1tb Wd Black Sn7100 6999 TL

Bence bir hata oldu sonradan düzeltiler bu kadar hızlı bitemez **
  13. Ö

Yardım 1tb Wd Black Sn7100 6999 TL

İndirim gözüükmüyor , indirim bitti mi yoksa yanlış link mi
  14. Ö

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Bana 2 kod geldi ama 2 Side aynı müşteri temsilcisine yazayım mı sorunu ? 1781714082 Evet 84 başı , sonu m ile bitiyor bide
Geri