omuraycil isimli üyenin son içerikleri

1. omuraycil

❌İndirim Bitti! Ddpai N5 Dual, 4k, Wi-fi, Gps , Araç İçi + Arka Kamera Siyah 3.639TL

Kamera guzel Teknik servisi sıkıntılı garanti yokmus gibi alin
  2. omuraycil

🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

O forma 8k etmez ediyorsada kalsin gondermesinler 8k indirim yapsinlar
  3. omuraycil

🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

Rakip olamayacak kadar pahali next 65 inc 27 bine satildi bu 45 ten başlıyor
  4. omuraycil

🔥İndirim Paslanmaz Çelik Chopstick 9 TL

Farkli projelerde kullanmak icin aldim plus sagolsun
  5. omuraycil

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Temo müşteri hizmetlerine bugün sordum sabah herhangi bir değişiklik olmadığını işleyişin aynen devam ettiğini söyledi acaba tüm işlemleri gene onlar mı sağlayacak
  6. omuraycil

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Temudan aldigimizi karayolu ile gelecek olan urunler subat ayina kadar gelmezse ne olacak onemli olan siparis tarihimi gümrüge giris tarihi mi?
  7. omuraycil

❌İndirim Bitti! 4659 TL Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 4800MHz Son 1

Valla gercekten harcaniyorsun senin suan Nasada space X te filan marsa koloni kurman lazim 😂😂 Ama genede anlatir gibi sanada anlatayim onerilen ddr5 ramin performansina bir ironi ile bir kiyaslama ile dusuk oldugunu sirf ddr5 oldugu icin hizli olmadigini. Ddr4 ten gececek olanlar icin gereksiz...
  8. omuraycil

Yazdigimdan am5 sisteme ddr4 takin dedigimi anladiysan buralarda harcaniyorsun
  9. omuraycil

CL40 ve 4800mhz ddr4 te daha hizli secenekler mevcut ama ddr5 icin iyi fiyat
  10. omuraycil

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Hiç sorma bende gordum o burnu uzun heryere sokan tipi okulda ogretmene odevi hatirlatan kisiler bunlar 1767596559 Yanimda yapilsa amele sumugune cevirirdim dengesiz sorunlu kisilik
  11. omuraycil

❌İndirim Bitti! BRITA MAXTRA PRO KİREÇ UZMANI ALTILI FİLTRE KARTUŞU - 719TL

evet malesef motorlu veya motorsuz filtrelerde atık su cok fazla bu sebeple bende tercih etmiyorum
  12. omuraycil

🔥İndirim Hot Wheels 5'li Set 449 TL

Direk yazayımda sormayın değerli seri değil değerli araclar değil fiyat 3 harfli marketler ile aynı coluk cocuga vermek icin alabilirsiniz
  13. omuraycil

❌İndirim Bitti! Hepsiburada GSStore atkı BELEŞ ACİL YETİŞ KOŞ

Fernerbahceliyim ama Gs li birine hediye etmek icin aldım fazla para vermeye gerek yok bedava hediye
  14. omuraycil

🔥İndirim Sim Kartlı Çocuk Akıllı Saati 799₺

Takip icin alacaklara tavsiye etmiyorum gps degil LBS var oda sadece en yakindaki baz istasyonunun yerini gösteriyor tam konum vermiyor
Geri