onay75 isimli üyenin son içerikleri

1. onay75

Mcdodo 10000 mAh powebank alınır mı

Alma kardeşim ben aldım gram memnun kalmadım daha iyi markalara bak
  2. onay75

🔥İndirim Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları

Paylaşım için teşekür ederim masüstünden leptoba geçecektim çok iyi denk geldi Allah razı olsun
  3. onay75

!!!Telefon Almayı Bırakın Bomba Geldi̇!!!

girme kanıma telefon bozulana kadar kulanmam gerek bilgilendirme için teşekürler
  4. onay75

Sahibinden dolandıriliyormuyum

Girme kardeşim o işe adam büyük ihtimalle dolandırıcı insanları dolandırıp suçu sana atacak
  5. onay75

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S22 5G 128GB Siyah - 12.830,00TL

güzel fiyat hayırlı olsun inşallah bir sakatlık çıkmaz
  6. onay75

Kendimi durduramıyorum

Aynı sorun bende de vardı şu şekilde aştım borcunu ödedikçe limit düşürdüm kredi borçlarını ödeyebilmek için ek işe gittim her ay kendime harcama kotası koydum örnek 1000 tl param bu parayı bitirirsem bir daha harcayacak param olmayacak düşüncesiyle kısacası param yok cümlesine göre hareket etim...
  7. onay75

Bi tanr 2. El ucuz sustem var

Pahalı kardeşim biraz araştırmayla istediğin oyunları oynatan pc toplayabilirsin. Forum üyelerinin yanıtlarını bekle
  8. onay75

Biostar GTX 1650 Super Alınır mı?

işlemci maxmum ram frekasnsı olrak 2666 mhz detsekliyor overlock yapılmıyor bilgin olsun
  9. onay75

MSI A520M-A PRO 4600MHz(OC) anakartına kaç tane m2 ssd takabilirim

kendi anakartımda bu model bir adet takılabiliyor
  10. onay75

20 21k Aralığında leptop oneri

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-7-5-nesil-ryzen-5-5500u-8gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-freedos.html buna bak belki işini görür bir dönem araştırmıştım iyi demişlerdi
  11. onay75

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Elline sağlık çok güzel olmuş bende bu aralar worldpress ile site kuemayı düşünüyordum aradığım bir kaç bilgiyi buldum.
  12. onay75

❌İndirim Bitti! Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil 262,50 TL

yeni linke tıkladım devam ediyor sepetede eklendi
  13. onay75

❌İndirim Bitti! Kingston Fury KF560C36BBE-16 16 GB DDR5 6000 MHz CL36 RAM - 1099TL

fiyat ve özelik bakımından çok iyi göndereceğini sanmıyorum
  14. onay75

Linkteki Bilgisayar Ne Kadar Eder ?

Bana fiyatı yüksek geldi kardeşim sistem birzda eski birz araştırmayla kampyalarda daha güzel güncel bir pc satın alabilirsin.
  15. onay75

vatan bilgisayar sepette % 15 indirim

Topladım bir bilgisayar hayırlısı olsun inşallah.
Geri