Arkadaşlar merhaba, yanlışlıkla yanlış faceit hesabına kimliğimi bağladım ve yanlış hesaba bağladığımı anladığım anda ( 10 dk max , hiç oyun oynamadım ) bu konu hakkında destek talebi oluşturdum. Başına hiç böyle bir şey gelen oldu mu ? İnternette okuduğum kadarıyla 6 ay beklemem gerekecekmiş...
Benim de lise zamanımda benzer bir şey başıma gelmişti. Bana şey yapmışlardı, tam hatırlamıyorum ama atıyorum sınav ayın 9'unda yapılmış ve ben katılamamıştım işte hocalarla konuşmuştum napabiliriz katılamadım falan diye (raporluydum ben de) sınavlardan 1-1.5 hafta sonra öğretmenler odasında...
Kanka bu sorunu bilmiyorum ama bende sinyal arttırıcı sorun yapıyodu videolar açılmıyodu aynı şekilde sayfalara girmiyordu falan. Sinyal arttırıcıyı kaldırınca sorun düzelmişti.
Kanka o 2 sürüm değil alttakinde ekstra oyuncu paketiyle başlıyorsun tam bilmiyorum ama 86+ garanti oyuncuyla başlıyosun falan. Ama bence alma FC27 çıkacak birkaç aya o yüzden bu indirim.
fan hızını ayarlamak için argb çıkışına gerek yok fan hızını ayarlayabilirsin.
Anakartta argb girişi yoksa Argb kontrolcüler var onları kullanarak renklerini de kullanabilirsiniz kontrolcüyle.
Dikkat etmen gereken tek kısım bence kabloları kasanın doğru deliğinden vermek. Ekran kartı sağ alttan, işlemci güç kablosu genelde sol üstte olur işlemcinin kablosunu sol üstten anakart sağdan falan filan onlara dikkat edersen kablolamada da sıkıntı çekmezsin karışık olmaz yani.