ONEFİREE isimli üyenin son içerikleri

1. O

En iyi ön ödemeli kart hangisi?

Dostlar merhaba, bildiğiniz üzere Papara kapandıktan sonra fazlaca kişi ön ödemeli kart arayışına girdi. Neredeyse bütün kartları araştırdım ve aralarından papel, param, tami ve FUPS'u buldum. Sizce hangisi tercih edilmeli ? Param veya FUPS en iyisi gibi geldi.
  2. O

Hangi Gamepadi Almak Daha Mantıklı?

Kabloludan bir zaman sonra illallah edebilirsin. Kablosuz almanı şiddetle öneririm
  3. O

Yardım Corsair spec delta RGB 550w 80+ kasa nekadar eder

Corsair gibi kaliteli bir kasa olduğu için daha hızlı satılacağını düşünüyorum. 2.000₺ hızlı gider üstünüde sana gelmiş bence
  4. O

Rx570 4gb alınır mı?

Ucuza düşürmüşsün ve almak bence mantıklı extra güç gerektiren oyunlarda oynamıyor ise sorun çıkarmıyacağını düşünüyorum fakat tabii ki tavsiyem bira daha yükseltmeniz şeklinde olur
  5. O

Mouse imleci kendi kendine assagiya doğru hareket ediyor

Rampage smx r33 mouse csgoya girdiğimde kendiliğinden aşağıya doğru hareket ediyor masaüstünde hicbisey yok fakat oyunda öyle oluyor sorun sensordedir diyolar ama basaka çözüm varmı yoksa garantiye yollayacağım bide kargo ilk geldiğinde kutusu baya yirtilmisti kabul ederlermi acaba?
  6. O

Deri bilek destekli Klavye onerisi

Dediğin gibi benim amacimda rahatlık şuanda kullandığım klavyenin bilek desteği plastik ve çok küçük onun için deri ariyorum
  7. O

Deri bilek destekli Klavye onerisi

Deri bilek desteği olan klavye onerebilirmisiniz Max 1000tl. Ogre RGB red switch almayı düşünüyorum 2.el başka onerileriniz varsa beklerim
  8. O

Teknoraks guvenilirmi

Teknoraks Dan mouse alacağım ama güvenilirliği ile ilgili şüphem var TC no istiyor sonuçta sizce guvenilirmi ürün Alınır mı??
  9. O

Mon bazou testere nasıl alinir

Mon bazou oynayan varsa oyunda elektrikli testereyi kaybettin aradım aradım bulunmuyo başka bi yerden alma taktiği fln varmi
  10. O

Klavye Karsilastirma

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B724FVFV/ref=asc_df_B0B724FVFV1658354400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B724FVFV&linkCode=asn https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-kb-r206-rainbow-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,972168804.html Hangisini Önerirsiniz?
  11. O

500TL Red Switch Klavye Onerisi

Kusura bakma dostum mekanikmis biyerdem baktım membran varfida o yüzden öyle dedim
  12. O

Aynen 800TLymis o kadar cikamam yoksa güzel klavye
  13. O

Membran klavyeye Max 300TL verilir be dostum gerek yok bence
  14. O

Çok küçük be dostum numlocku geçtim fonksiyon tuşsuz kullanımı zorlaştırır bana gore 1676970667 Gamepower guzelmis
  15. O

500TL Civarında Red Switch Klavye Arıyorum. (NumLock tuşları olursa iyi olur)
Geri