Önemli Biri isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Arduino(Klon) Bağlanmıyor

Yeni aldıysan ve bağladığın ilk andan beri aynı sorunu veriyorsa, sürücüyü yüklemiş olsan bile kartın USB-Serial kısmında bir problem olma ihtimalini de göz ardı etme. Önce farklı bir data destekli USB kablosuyla ve mümkünse başka bilgisayarda dene. Arduino'nun kendi önerilerinde de kablo...
  2. Ö

Ardunio Kod problemli

Merhaba, COM11 hatası alıyorsan önce kartın Arduino IDE'de doğru port ve kart olarak seçildiğinden emin ol. USB kablosunu da değiştirip farklı bir USB girişinde dene. Özellikle klon Uno/Nano kartlarda CH340 sürücüsü kaynaklı da olabiliyor. Eğer bunları yaptıktan sonra hâlâ aynı hatayı alıyorsan...
  3. Ö

Arduino projem için yardım.

1788717600 Direk bu videoda nasıl yapacağından bahsedilmiş, parça için ise robotikdepo'ya bakabilirsiniz. Biraz geç yazdım fakat işine yarayan illa olacaktır.
  4. Ö

Komponentciniz Güvenilir.mi

Valla site hakkında bilgim yok fakat ben bu tarz şeyler için robotikdepo'yu kullanıyorum, bakabilirsiniz isterseniz.
  5. Ö

3d Yazıcı Önerisi 20k

Creality veya Tri-D öneririm. RobotikDepo'dan satın alıyorum ben. Tri-D PLA, diğerinde ABS alıyorum.
  6. Ö

Monitor Tavsiyesi 5k 5.5k

Samsung G4 önerimdir, 8-9 aydır kullanıyorum sorun yok.
  7. Ö

PLA filament önerisi

Geç olabilir ama ben memnunum. 1788498953 Konuya da cevap vereyim, ben Creality kullanıyorum. RobotikDepo'dan alıyorum site olarakta. Tri-D'nin de filamentlerini kullandığım oluyor.
  8. Ö

Suya Dayanıklı Filament Önerisi

Merhaba, yakın zamanda 3D yazıcı ile tekne yapma kararı aldım. Modelleri buldum fakat normalde Tri-D'nin PLA, Crealty'in de ABS filamentini kullanıyorum. Bunları RobotikDepo'dan alıyorum. Size sorum şu; PLA su da ve güneş altında zarar görür mü? ABS mi tercih etmeliyim? Başka ne kullanabilirim?
  9. Ö

Esp32-S3 ile Ili9341 Modülü Nasıl Birleştirilir?

ESP32 WİFİ 38 Pin de sorunu çözebilir, belirtmeden geçmek istemedim. RobotikDepo'da buldum, bakabilirsiniz.
  10. Ö

Esp32-S3 ile Ili9341 Modülü Nasıl Birleştirilir?

Burada sorun büyük ihtimalle pinleme değil, Bruce/GhostESP'nin senin ESP32-S3 N16R8 + ILI9341 kombinasyonunu hazır bir board olarak desteklememesi.
  11. Ö

🔥İndirim S-160 Silikon Tamir Matı 340 TL

Bende direk şu mavilerden var. RobotikDepo'dan almıştım geçenlerde. Turuncu pek gözüme sinmedi yani 1-2 kullandın da sürekli kullanımda ışığı çok yansıtacağı için göz yorar gibime geldi. Eski kafalıyız biz klasikten şaşmayalım :D
  12. Ö

Nasi Bi Havya Almaliyim

Dandik olanlar inanın bir işe yaramıyor, boşuna cebelleşiyorsunuz. Size öneri https://robotikdepo.com/fnirsi-hs01-bc2-65w-akilli-kalem-havya gibi kaliteli bir havya almanızdır. Ben de idareten diye farklı modellere bakmıştım fakat bu şekilde bir ürün kullandıktan sonra pişman oldum. Lehim teli...
  13. Ö

İtopya Bu Geceki Kulaklık

İyi kulaklık hocam hiç şüphen olmasın.
  14. Ö

Vade Farksız Laptop 9 Taksit Site Var mı

9 hiç görmedim hocam. 6 çok ama yardımcı olurum.
Geri