Bende direk şu mavilerden var. RobotikDepo'dan almıştım geçenlerde. Turuncu pek gözüme sinmedi yani 1-2 kullandın da sürekli kullanımda ışığı çok yansıtacağı için göz yorar gibime geldi. Eski kafalıyız biz klasikten şaşmayalım :D
Dandik olanlar inanın bir işe yaramıyor, boşuna cebelleşiyorsunuz. Size öneri https://robotikdepo.com/fnirsi-hs01-bc2-65w-akilli-kalem-havya gibi kaliteli bir havya almanızdır. Ben de idareten diye farklı modellere bakmıştım fakat bu şekilde bir ürün kullandıktan sonra pişman oldum. Lehim teli...
Hocam bir çok site var açıkçası ve kargoları üç aşağı beş yukarı aynı. Ben kargodan ziyade tüm ürünleri aynı yerden alabileceğim siteleri tercih ediyorum çünkü birçok kez ödemek yerine tek seferde ödeyebiliyorum. Bu konuda robotikdepo favorim diyebilirim. Aradığım tüm ürünler neredeyse...
Hocam aslında gayet mantıklı, bence yapılabilir. FFB olmadan da yapılabilir aslında ama olursa cidden farklı olur. Ben parçaların hepsini RobotikDepo'dan hesapladım 3200-3500 civarı tutuyor. Nasipse bu ay deneyeceğim.
Hocam ben genelde robotikdepo.com'dan satın alıyorum. Tri-D'nin PLA'sı hem ucuz hem de gayet kaliteli. Telefona geçtiğimde 1-2 baskı örneği de bırakırım.
@Ben Tümay
1715171330
Kanıtlarıma bakmadınız ki. Hesaba sahip çıkmak benim sorumluluğum ama DM'leri nerden bilecektim benim olmasa? Aynı zamanda kaybettiğim günden beri çevrim içi olmadı hesap, bana vermezseniz hiç bir zaman da olmayacak. Form'da konu açtığım gün arkadaşıma konu açıyorum falan...
Hesabımın adını falan biliyorum da bağlı olduğu maile erişimim yok. Eski şifrelerini, bağlı mailini, DM konuşmalarımı bile biliyorum. Lütfen bir yetkili gelsin kanıtlarımı dinlesin inanmaz ise hesabı vermez zaten fakat Donanım Arşivi Form hesabımı aktif olarak kullanıyordum.
1715169055
@Abdullah...