Oneole isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! Samsung telefonlarda efsane indirimler

bitmiş galiba 41 oluyo sepette :/
  2. O

🔥İndirim Migros Hemen ilk siparişe özel 600/300₺ indirim

mobilde de olmuyor hata veriyor
  3. O

🔥İndirim Migros Hemen ilk siparişe özel 600/300₺ indirim

Bende olmuyor ya "Bu alanı kontrol edin." gibi bi hata alıyorum sebebi ne olabilir ki
  4. O

🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

geri çekilebilir bakiye mi bu
  5. O

❌İndirim Bitti! AMD R5 5500 - RTX 4060 - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM 14112TL

Benim hala onay bekliyo diyo iptal mi olacak acaba :/
  6. O

❌İndirim Bitti! AMD R5 5500 - RTX 4060 - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM 14112TL

Nerden buluyonuz da görüyonuz bunları valla helal olsun
  7. O

WD Blue 2 TB SSD 4033 TL

Koca amazon eskiden ne güzel 9 taksit oluyodu pesin fiyata, simdi 2 taksit bile yapmıyor üzücü cidden...
  8. O

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 4070 Super 18.428 TL

Bitti stok satamıyoruz dedi telefonda konuştuğum personel :(
  9. O

❌İndirim Bitti! 🔥4 Adet Mega Çiğköfte Dürüm 4 Ayran 175 TL

Kupon kullan kısmı yok, ödeme sayfasına gelince de çıkmıyor? Nasıl uyguluyoruz
  10. O

Kulaklığın tamirini nasıl yapabilirim?

yuvaya mı sürmek daha mantıklı olur yoksa girecek uca mı?
  11. O

404 ile de bir deneyeyim olmadı aklıma bir tek slikon tarzı bir şey geliyor başka bir şey düşünemedim bende 1738512643 Yani, çok iyi diyemem çok kötüde diyemem ama sendekinden geçmeye değeceğini zannetmiyorum. Kafa yapısı olarak güzel oturuyor ama önemli olan o ise sana.
  12. O

Evet, direkt içine oturuyor normal olması gerektiği gibi. Kırtasiye yapıştırıcıları denedim, sarı olan ve kırmızı beyaz olan fakat tutmadı.
  13. O

Merhaba, Corsair HS80 kulaklık var fakat sol taraftaki yuva çıktı. Görsellere ekleyeceğim. Kafaya taktığım zaman sorun yok çıkma vs olmuyor ama kulaklığın üstünden tuttuğum zaman yuvasından çıkıyor, bir tek kablo tutuyor o da kopacak gibi geliyor. Bunu yuvasına nasıl sıkıştırabilirim ne...
Geri