Ben üzerinde default gelen işletim sisteminde kulanıyorum. Ses de belirttiğin problemi yaşamadım, Driver kaynaklı olabilir. Bios'dan Vram'i ayarladım. Turbo Boost ayarlarını registry'den açarak Sadece Enabled'a getirdim. Defaultta Agressive olarak geliyor. TDP Değerini 6W olarak değiştirdim...
Bende aldım, Bios'dan ayarları yaptıktan sonra daha stabil olarak kullanılabiliyor.
1766938535
6-7 saat civarı gösteriyor, Ekran parlaklığı düşürdüm, Cameraları ve bt'yi disable ettim.
Bütçesi sınırlı olan arkadaşlar için faydalı olmalı dileğiyle.
https://www.pttavm.com/onda-tablet-pc-oliver-intel-n5030-310-ghz-8gb-ram-128gb-ssd-101-fhd-ips-dokunmatik-win11-pro-p-1125786248
AKAKCE100 indirim kodu geçerli olursa 100TL daha indirim kazanılabilir.
NFC çok gerekli diyen arkadaşlar, Yılda 1 kere ihtiyacın olabilecek bir şey için bu kadar gerekli gibi konuşmaları bana mantıklı gelmiyor. Ödemeleri veya Akbil işlemlerini banka üzerinden yapılabiliyor. Ödeme için QR Kullanılabiliyor. NFC'ye ihtiyac olursa yılda bir kez eski telefondan veya...
Tek olumsuz yanı bilgisayarı kapattığında benim gibi, rgb yi kapatarak kullanıyorsanız, Her bilgisayar açılışında rgb yi tekrar tekrar kapatmanız gerekecek, Bu fiyata da bu kadar olur tabi :)