onka isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB 16659₺

Bilgilendirme için çok teşekkürler
  2. O

Ekran Kartı için Kasım İndirimi

Anladım teşekkürler.
  3. O

Vatan ℅15 indirimi beklemeli miyim bu ay içerisinde olur mu indirim, yoksa bir iki ay gelmez mi diyorsunuz.
  4. O

Teşekkürler.
  5. O

Anladım peki sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim bir iki ay.
  6. O

İndirim genel olarak hangi sitelere öncelik vermeliyim. Şu an takip ettiğim vatan, İncehesap. 1761829387 Sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim ay sonuna kadar yoksa %5 indirim gelirse hemen almalı mıyım.
  7. O

Ne zaman aldınız, bende tam olarak o indirim gelmesini beklemeli miyim. ℅15-20 indirim bu ay içerisinde gelir mi.
  8. O

Teşekkürler
  9. O

Teşekkürler, Peki vatanın ℅15-20 indirimleri için belirli zamanlar var mı yoksa hergün kontrol etmek mı gerekiyor.
  10. O

2k 4-6k monitör önerisi

Merhaba Kasım ayı için 4-6k arası monitör almayı planlıyorum en uygun fiyat-performans monitör önerebilir mısınız( Fps odaklı aynı zamanda yüksek grafik kaldırabilen. Ve Kasım ayı için şu an yüksek fiyatlı olup da indirime girme olasılığı olan güzel fiyat-performans ürünü monitör önere...
  11. O

Merhaba, bu ay ekran kartı olarak 9060 xt 16gb almayı düşünüyorum. Şu an normal fiyatları 19k ve özel olarak Sapphire Nitro+ 22k. Kasım ayı için ne kadar indirim almam için yeterli olur. Ve Kasım sonuna kadar beklemeli miyim Max ℅20 indirim için. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
  12. O

Toplama sistem için Tavsiye İndirim günleri

Teşekkürler, Ekran kartı olarak Sapphire 9070 xt Nitro düşünüyorum, güncel fiyatı 36k , kaça inerse kaçırmayın dersiniz.
  13. O

Toplama sistem için Tavsiye İndirim günleri

Merhaba 9070 xt ve 7800x3d bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat yılın hangi zamanları veya hangi özel günlerde indirim kovalamalıyım bilmiyorum. Forumu devamlı takip ediyorum indirimler için fakat bana önerebileceğiniz indirimlerin çok iyi olduğu günler veya indirimleri devamlı takip...
  14. O

Hangi soğutucu ve kasayı seçmeliyim

İşlemciyi 7600' ile Anakartı Asus Prime B650-R ile Yükselteceğim https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/
  15. O

Bu sistemi ne kadara almalıyım? Max Limit?

Amd 5 7600 işlemci, 9060 xt 16 gb ekran kartı , ASUS Prime B650M-R Anakart, 16gb ram 500gb ssd,
Geri