İndirim genel olarak hangi sitelere öncelik vermeliyim. Şu an takip ettiğim vatan, İncehesap.
1761829387
Sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim ay sonuna kadar yoksa %5 indirim gelirse hemen almalı mıyım.
Merhaba Kasım ayı için 4-6k arası monitör almayı planlıyorum en uygun fiyat-performans monitör önerebilir mısınız( Fps odaklı aynı zamanda yüksek grafik kaldırabilen. Ve Kasım ayı için şu an yüksek fiyatlı olup da indirime girme olasılığı olan güzel fiyat-performans ürünü monitör önere...
Merhaba, bu ay ekran kartı olarak 9060 xt 16gb almayı düşünüyorum. Şu an normal fiyatları 19k ve özel olarak Sapphire Nitro+ 22k. Kasım ayı için ne kadar indirim almam için yeterli olur. Ve Kasım sonuna kadar beklemeli miyim Max ℅20 indirim için. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba 9070 xt ve 7800x3d bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat yılın hangi zamanları veya hangi özel günlerde indirim kovalamalıyım bilmiyorum. Forumu devamlı takip ediyorum indirimler için fakat bana önerebileceğiniz indirimlerin çok iyi olduğu günler veya indirimleri devamlı takip...
İşlemciyi 7600' ile
Anakartı Asus Prime B650-R ile
Yükselteceğim
https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/