Only06 isimli üyenin son etkinliği

• Only06
    Only06, Kasamdaki sorun hangi parçada? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    klips distan senin ekran kartinin en sagda ufak bölüm varya giris oraya yerlesiyor. giren yeri engeleyecek mekanizma yok ki kapali kalsin. onun icin...
    • IMG_0294.webp
    • IMG_0289.webp
  • Only06
    baktim simdi PCIe 4.0 Destekli.Fakat algilayamadigim daha önce takili olmasi. ilk olsa Kartin ebati yada kasaya uyunurlugu vs vs vs derdim.Ama dedigim gibi...
  • Only06
    Puh normal degil.Klips ile hic alakasi olmamasi lazim.bulundugun bölgede bilen birine göster derim.Takacam diyede zorlama iyice bozarsin. ben engel olacak...
  • Only06
    Sen bunu klipsten önce bu PC de kullaniyordun dimi ? Ekran kartinin kablo baglanti cikisi tam kasanin arka kismina denk geliyormu ?
  • Only06
    Ekran kartinin giren kismi resim ?
  • Only06
    Ekran kartinin giren kismi? arti icerigine bir bak o PCIe girisinde herhangi bir cisim varmi oda engelliyor olabilir 1765447513 ilk Resimde arkadan giriyor...
  • Only06
    sol tarafta ben metal bir Parca görüyorum sanki. komple ekran kartinin giren kismini ve anakartin girim kismini bir cekip yollarmisin?
  • Only06
    düşen klipsi yerine oturtup, açık pozisyona getirip ekran kartını takabilirsin. asus b450-m k anakarta o klipsi bende yerinden çıkartmıştım. işe yarıyordu.
  • Only06
    yerine tam oturmuyor mu tutmuyormu ? klips zaten ekran kartinin arkaq kismina oturmasi lazim klipsiz kasaya vida ile tutturdugunda durmasi lazim.arti...
  • Only06
    Only06, Bu Leptop Mantıklımı ??? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ne yapmak istedigine bagli Laptop ile. Bu secimde örnegin Oyun oynamak orta derece oyun ayarlari ile birlikte ise yarar mesela ama mucize bekleme
  • Only06
    mantiki tabi.Sogutma güzel Secim.Kurmadan önce altinda olan naylonu cikardin dimi islemcinin üstüne gelen bölümün altinda.Stress testide olsa o Dereceyi...
  • Only06
    Only06, RYZEN 5 5600 İÇİN SOĞUTUCU TAVSİYESİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Artic freeze 36 da yeterli gelecektir. senin secmis oldugunda. Problem SIKINTI yaratmaz
  • Only06
    Only06, Kulaklık önerisi hangisi alınır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Epos Sennheiser GSP 600 HD 560S de olabilir sen Wireless mi istiyorsun ? bende GSP600 vardi biraz eski model ama Harika Ses Kalite Müzik Oyun yani...
  • Only06
    WHEA Hatasi vermiyor stabil islevini görüyor ise wy not.Islemcini ne ile Sogutmaktasin X3D cache sogutmada biraz zorluyor.iyi bir sogutma takman iyi olur...
  • Only06
    Only06, Kulaklık önerisi hangisi alınır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Günaydin Sennheiser Markasina bir göz atmani tavsiye ederim.
Geri